diane keaton Premiere Of STX's "Poms" - Arrivals
Divertisment

Diane Keaton, premiera "Poms". Getty Images

De ce isi acopera Diane Keaton intotdeauna gatul cu esarfe uriase. Adevaratul motiv din spatele alegerii

"La 20 de ani am fost delasatoare. Nu am facut cercetari si nu m-a interesat cu adevarat, iar asta a fost o prostie", a spus ea. Diane Keaton a fost afectata de cancerul de piele si nu vrea ca situatia sa se repete.

Keaton a fost diagnosticata pentru prima data de carcinom bazocelular la varsta de 21 de ani, pentru ca ulterior sa afle ca mai are o alta forma comuna de cancer de piele, carcinomul cu celule scuamoase.

Actrita merge frecvent la consultatii si nu paraseste niciodata casa fara protectie solara dupa sperieturile din tinerete, cu atat mai mult cu cat are un istoric familial extins de cancer de piele - tatal, matusa si fratele ei au fost toti diagnosticati cu forme ale acestei boli.

Chiar daca Diane Keaton a fost diagnosticata de tanara, ea a recunoscut ca a inceput sa se protejeze impotriva razelor nocive dupa implinirea varstei de 40 de ani.

In iulie 2019, ea a acordat un interviu jurnalistilor de la InStyle si a discutat despre palariile si esarfele pe care le poarta atat de frecvent. Potrivit actritei, acestea nu doar ca o protejeaza, dar sunt si la moda.

"Accesoriile imi ascund defectele fizice, anxietatea si ma fac sa ma simt mai bine. Nu m-as simti confortabil intr-o fusta scurta sau o bluza decoltata", a specificat Keaton.

Foto: Getty & Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri