kate middleton
Divertisment

kate middleton geanta

De ce isi tine Kate Middleton geanta doar in mana stanga, desi este dreptace

Regina, de exemplu, se foloseste de geanta pentru a transmite personalului ei ca s-a plictisit sa interactioneze cu cineva. Printesa Diana isi ascundea decolteul in spatele gentii, pentru ca fotografii sa nu il poata fotografia. Kate de ce o tine doar in mana stanga?

Cei mai atenti sustinatori ai Familiei Regale Britanice au observat ca la toate evenimentele oficiale, Ducesa de Cambridge prefera sa-si tina geanta in mana stanga desi este dreptace.

Motivul din spatele acestui gest este unul simplu si se rezuma la eticheta regala: accesoriul este purtat astfel pentru ca mana dreapta sa fie libera pentru salut.

Expertul regal Myka Meier a dezvaluit pe contul ei de Instagram: "Cand intri intr-o sala sau participi la un eveniment, gentile sau servietele trebuie tinute in mana stanga, astfel incat mana dreapta sa ramana libera pentru a saluta si strange mana altcuiva! Si Printul Charles face si asta!"

Daca nu doresc sa dea mana cu oamenii, membrii Familiei Regale pur si simplu isi tin geanta sau servieta cu ambele maini, evitand astfel orice contact fizic nedorit.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri