kate middleton meghan markle
Divertisment

Intr-o miscare fara precedent, Familia Regala a Marii Britanii a introdus un set de reguli in social media pentru a crea un "mediu sigur" pentru cei care acceseaza The Royal Family, Clarence House si Kensington Palace.

De ce lui Kate Middleton ii este interzis sa foloseasca ruj rosu si Meghan Markle are voie

De cand a devenit ducesa, Meghan Markle a fost vazuta purtand ruj rosu, insa nu putem spune acelasi lucru si despre Kate Middleton. Asta pentru ca, in ciuda faptului ca cele doua au aproximativ aceleasi indatoriri, ele au roluri diferite de jucat, conform Pop Sugar.

Cand William va deveni rege, lui Kate i se va oferi rolul de regina, care vine in mod inevitabil cu un set de reguli, inclusiv de frumusete. Cum este putin probabil ca Printul Harry sa detina acest rol, Meghan nu trebuie sa adere la astfel de reguli stricte.

Kate si Meghan opteaza mereu pentru un machiaj natural

Indiferent de ce fac ducesele, machiajul lor este intotdeauna unul minimalist si natural. Folosesc culori subtile, rujuri neutre si un highlighter discret. Amandoua au propria semnatura care le face sa se simta confortabil si increzatoare, in timp ce respecta protocolul regal.

Insa, din cand in cand, cand ocazia le-o cere, ele se adapteaza si opteaza pentru look-uri mai indraznete.

De exemplu, Meghan Markle apeleaza din cand in cand la aplicarea rujului rosu. De cealalta parte, Kate nu poate apela la acest truc, insa alege sa isi puna privirea in evidenta, folosind un machiaj mai pronuntat al ochilor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri