meghan markle explicatie pozitie corp
Divertisment

Meghan Markle a fost dintotdeauna in lumina reflectoarelor, insa de cand a devenit membru al familiei regale britanice, faima ei a crescut.

De ce Meghan Markle are aceeasi pozitie a corpului la fiecare eveniment la care participa

Meghan Markle a fost dintotdeauna in lumina reflectoarelor, insa de cand a devenit membru al familiei regale britanice, faima ei a crescut.

Fiecare celebritate are propriile trucuri pentru a arata cat mai bine la evenimentele publice, iar ducesa de Sussex nu face exceptie. Daca te uiti atent la fotografiile cu sotia Printului Harry, ea sta cu palmele impreunate la piept si coatele usor in afara.

Pozitia denota clasa si rafinament, spune specialistul in limbaj corporal, Blanca Cobb, si, cel mai probabil, a fost atent aleasa.

„Ce se intampla cand stai mult in picioare? Ai o miscare standard, ceva care te face sa te simti confortabil, care devine un obicei. Devine parte din tine si nu te mai gandesti la asta – mai ales daca e vorba de cineva care este in lumina reflectoarelor. Pentru Meghan, a avea o miscare standard are mai multe scopuri. Este aproape ca un scut invizibil – precum o bariera cu care se protejeaza. Mainile ei sunt impreunate pentru a-i oferi mai mult confort si siguranta cand se afla in lumina reflectoarelor”, explica Blanca Cobb.

Interesant este faptul ca ducesa Kate Middleton are o pozitie similara. Blanca sustine ca este posibil ca Meghan sa lucreze cu un expert in limbajul corporal fiindca aceasta are un look slefuit: "Mainile ei nu vantura in aer, le tine impreunate. Multi oameni folosesc un antrenor de limbaj corporal care sa ii ajute sa transmita o imagine, pentru ca vor sa fie perceputi intr-un anumit fel”.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri