kate middleton printul william
Divertisment

De ce nu au fost invitați Prințul William și Kate Middleton la nunta Prințesei Beatrice

Prințesa Beatrice a surprins când a anunțat că s-a căsătorit cu Edoardo Mapelli Mozzi într-o ceremonie intimă secretă.

Planurile inițiale de nuntă ale celor doi au fost afectate de pandemie, așa că Prințesa și alesul său au optat pentru un eveniment restrâns, cu doar 20 de invitați, printre care Regina Elisabeta și Prințul Filip.

„Cuplul a decis să organizeze o mică ceremonie privată în urma amânării nunții din luna mai”, potrivit unei declarații de la Palatul Buckingham. „Respectând deciziile guvernamentale, nunta a permis prezența familiei și a prietenilor cei mai apropiați.”

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Absenți din cea mai importantă zi din viața de cuplu a Prințesei Beatrice au fost William și Kate. Motivul? O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că a fost vorba despre o problemă de numere.

Fiindcă la ceremonie puteau participa doar 20 de persoane, nu a fost loc suficient pentru o lista extinsă de invitați. Părinții, frații lui Beatrice și Edoardo, Regina și Prințul Filip s-au apropiat la limită de regulile impuse de guvern.

Prințesa Beatrice s-a căsătorit la o capelă de lângă moșia Reginei

Prințesa Beatrice și-a dorit foarte mult ca bunicii ei să poată veni la nuntă, așa că a ales capela de la moșia Windsor pentru a-și face jurămintele de iubire eternă.

Ea a purtat o rochie vintage creată de Norman Hartnell, care aparține Reginei și pe care suverana a purtat-o pentru prima dată în 1962. Ținuta spectaculoasă este confecționată din tafta Peau De Soie în nuanțe de fildeș și a fost completată cu mâneci de organza special create pentru Beatrice.

Rochia a fost finisată cu diamante în zona corsetului, iar remodelarea a fost realizată de deisgnerii Angela Kelly și Stewart Parvin. Tiara care i-a fixat voalul Prințesei Beatrice este aceeași pe care Regina Elisabeta a II-a a purtat-o în ziua propriei nunți.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri