printul william kate middleton printul louis
Divertisment

De ce nu poarta Printul William verigheta. Putini stiu acest detaliu despre el

Poate ca nu ati observat acest lucru inainte, dar printul William nu poarta verigheta.

Ducele de Cambridge, care s-a casatorit cu frumoasa Kate Middleton in 2011, nu a aparut niciodata in public cu verigheta si nu o poarta nici in intimitatea propriului camin.

Desi multi se asteapta la o explicatie care tine de protocolul regal, adevarul este ca fiul cel mare al regretatei Printese Diana pur si simplu nu vrea sa poarte bijuterii: "El a decis ca nu vrea sa poarte verighta, iar protocolul nu il obliga sa faca acest lucru", a specificat un corespondent regal pentru Marie Claire.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

De altfel, decizia este una comuna in randul membrilor Familiei Regale Britanice. Nici bunicul lui William, printul Phillip, nu a purtat o bijuterie care sa confirme in mod simbolic uniunea cu Elisabeta.

De cealalta parte, Printul Harry a optat pentru un inel simplu, din platina, realizat de Cleave and Company - acelasi bijutier care a creat inelul de logodna al lui Meghan Markle.

In esenta, depinde de preferintele fiecarui membru al Familiei Regale, iar Elisabeta sau protocolul impus de aceasta nu are nicio legatura cu prezenta sau absenta verighetelor.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?