printesa diana printul charles
Divertisment

De ce nu și-au vorbit Diana și Prințul Charles în prima zi după nuntă: 'Eram dărâmați'

Prințesa Diana și Prințul Charles au avut o relație tumultuoasă. S-au cunoscut când ea avea doar 16 ani și, cu toate că s-au căsătorit, Diana a mărturisit în înregistrările cu biograful Andrew Morton că nu au avut niciodată o relație stabilă.

Charles și Diana s-au cunoscut după ce fiul Reginei Elisabeta a II-a a avut o scurtă relație cu sora ei mai mare. S-au regăsit când Diana avea 19 ani și, deși au simțit o atracție inițială, relația lor nu a avut suficient timp pentru a înflori.

Charles a cerut-o în căsătorie după 12 întâlniri, iar Prințesa a povestit că a pufnit în râs, crezând că glumește.

După ce s-au logodit, în relația lor de cuplu lucrurile nu s-au prea schimbat. Diana i-a povestit biografului Andrew Morton că a plecat în Australia cu mama sa la numai două zile după ce i-a fost oferit inelul - și nu a ținut legătura cu moștenitorul tronului.

„L-am căutat, dar el nu m-a sunat niciodată”, a dezvăluit pentru Morton, potrivit biografiei „Diana: Her True Story In Her Own Words”. Prințesa a explicat că, de fiecare dată când îl suna, „era plecat și nu mă căuta înapoi”.

Tot în romanul despre viața sa, Prințesa Inimilor ar fi spus că în ziua de după nuntă, ea și Charles nu și-au vorbit: „Stăteam lângă el la micul dejun, dar niciunul dintre noi nu a vorbit - eram dărâmați. Ne simțeam epuizați după tot ce se întâmplase.”

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri