cameron diaz
Divertisment

De ce și-au botezat Cameron Diaz și Benji Madden fetița cu numele Raddix

Cameron Diaz și soțul ei, cântărețul Benji Madden, i-au surprins pe fani când au anunțat că au o fiică, pe Raddix Madden.

Micuța a venit pe lume pe 3 ianuarie 2020 via o mamă surogat, iar recent o sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru Us Weekly ce semnificație are prenumele deosebit pe care actrița și cântărețul l-au ales pentru ea.

Prietenii cuplului susțin că numele „Raddix” este o combinație dintre „rad” (unul dintre cuvintele lor preferate, ce înseamnă cool, tare) și o traducere a formulei „nou început”- un sentiment potrivit după călătoria grea pentru a-și întemeia o familie.

„Cam și Benji au ales un nume ciudat, dar plin de sens” și „sunt de acord că i se potrivește perfect copilei”.

După ce s-au căsătorit în 2015, Cameron Diaz și Benji Mdden au petrecut ani buni încercând să devină părinți. În cele din urmă, au apelat la o mamă surogat pentru a-și transforma visul în realitate.

Potrivit Insider, un prieten din anturajul lor a spus: „Au trecut prin atât de multe provocări pentru a ajunge în acest punct. Cameron simte că acest copil este cu adevărat un miracol!”

„Pur și simplu nu le vine să creadă că mica  minune este în sfârșit aici. În ultimii cinci ani au sperat să devină părinți, iar Raddix le-a depăsit toate aşteptările.”

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri