Amal Clooney și George Clooney. Foto: Getty Images
Divertisment

Amal Clooney și George Clooney. Foto: Getty Images

”De unde îi cunoașteți pe Harry și Meghan?”. „Nu-i cunoaștem!”. Dezvăluirile pe care soții Clooney le-ar fi făcut la nunta prințului

„De unde îi cunoașteți pe Harry și Meghan?”. „Nu-i cunoaștem!”. George și Amal Clooney ar fi făcut această dezvăluire neașteptată fostei colege de apartament a Prințesei Diana, chiar la nunta ducilor de Sussex, potrivit jurnalistei Rachel Johnson, notează mai multe publicații britanice. 

Actorul George Clooney (59 de ani) și soția sa, avocata Amal Clooney (42 de ani), s-au numărat printre cei 600 de oaspeți care au fost martori la schimbul de jurăminte dintre prințul Harry și Meghan Markle, la St George's Chapel, la castelul Windsor, în mai 2018.

„Circulă informații potrivit cărora Carolyn Bartholomew, fosta prietenă a prințesei Dianei, aștepta să înceapă ceremonia, când s-a întors către soții Clooney și i-a întrebat de unde îi cunosc pe Harry și Meghan”, scrie Johnson în publicatia online AirMail. „Nu-i știm”, au răspuns senini George și Amal.

Carolyn este nașa lui Harry. A fost colega de apartament a Dianei în perioada când aceasta l-a întâlnit pe Charles.

Pentru a susține aparenta relație apropiată a soților Clooney cu tânărul cuplu, acestora li s-a oferit un loc lângă Lady Carolyn Warren, care este căsăstoită cu John Warren, consilier al reginei.

Johnson a adăugat că au fost și alte celebrități invitate, inclusiv Oprah Winfrey, James Corden și soții David și Victoria Beckham, „care nu puteau fi prieteni vechi cu cei doi”.

Singura despre care se știa că este prietenă cu Meghan a fost Serena Williams.

George și Amal au participat si la petrecerea exclusivistă de nuntă, cu 200 de invitați, de la Frogmore House. George ar fi dansat cu Meghan și Kate Middleton.

Sunt totuși informații contradictorii despre cât de bine îi cunosc soții Clooney pe cei doi. 

În biografia „Finding Freedom”, se arată că celebrul cuplu i-ar fi găzduit pe ducii de Sussex de cel puțin două ori la casa lor din Sonning,  Oxfordshire.

De asemenea, se mai notează că George și Amal i-au invitat pe Harry si Meghan la vila lor din zona lacului Como, la câteva săptămâni de la nuntă. Mai mult, George ar fi trimis un avion privat care să-i aducă pe cei doi la destinație.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri