Cum a comentat o prezentatoare TV decizia lui Jennifer Lopez de a poza nud la 53 de ani
Divertisment

Cum a comentat o prezentatoare TV decizia lui Jennifer Lopez de a poza nud la 53 de ani / Getty Images

Decizia lui Jennifer Lopez de a poza nud la 53 de ani, apreciată de o prezentatoare TV: ”Mă simt încurajată de aceste apariții!”

Dacă în alte rânduri a criticat-o pentru faptul că setează standarde false în rândul femeilor care o urmăresc, acum prezentatoarea TV Ulrika Jonsson a salutat decizia lui Jennifer Lopez de a poza nud, precizând că încurajează femeile în vârstă să fie mândră de siluetele lor.

În vârstă de 54 de ani, jurnalista a declarat că persoanele în vârstă ”merită să fie văzute” și își dorește ca ele să fie încurajate să fie mândre de trupurile lor și să-și accepte imperfecțiunile. 

Citește și: Jennifer Lopez a schimbat două rochii la nunta cu Ben Affleck, inclusiv una purtată într-un film în care a jucat 

În cadrul unui material publicat în The Sun, aceasta a scris: ”Dacă înainte era o raritate ca femeile în vârstă să-și expună corpul, acum a devenit o obișnuință, iar eu sunt de acord cu asta.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astfel, jurnalista le-a enumerat pe Sharon Stone, pe Jennifer Lopez și pe Amanda Holden, care sunt foarte curajoase în ceea ce privește aparițiile noncoformiste, n-având nicio problemă în a-și etala corpurile.

”Mă simt încurajată de toate aceste apariții, întrucât nu arată că vremurile s-au schimbat, ci și că femeile sunt încurajate să-și accepte vârsta.”, a mai scris ea.

Totodată, jurnalista, care a pozat și ea nud la un moment dat, a admis că îi place foarte mult că femeile sunt încurajate să fie mândre de imperfecțiunile lor. 

Citește și: Jennifer Lopez a schimbat două rochii la nunta cu Ben Affleck, inclusiv una purtată într-un film în care a jucat 

Ulrika Jonsson o criticase pe Jennifer Lopez în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, când Jennifer Lopez şi-a anunţat single-ul „In The Morning” prin intermediul unei fotografii nud folosită pentru coperta single-ului, prezentatoarea TV a criticat-o dur, spunând că setează ”așteptări nerealistice” în rândul femeilor.

Ba mai mult, aceasta a mărturisit că și ea s-a simțit complexată atunci când a văzut imaginile cu Jennifer Lopez și cu Jennifer Aniston, ambele fiind recunoscute pentru siluetele tonifiate, pe care și le etalează frecvent pe Instagram.

Citește și: Jennifer Lopez a schimbat două rochii la nunta cu Ben Affleck, inclusiv una purtată într-un film în care a jucat

Tot atunci, prezentatoarea TV le-a acuzat pe cele două că setează standarde false în rândul femeilor care le urmăresc, acestea dorindu-și să se arăte la fel ca ele. Mai mult de atât, ea a adăugat că fiica ei, Bo, consideră social media toxică.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri