Divertisment

Demi Lovato și Max Ehrich s-au despărțit la două luni de la logodnă: ”Vor să se concentreze pe carieră!”

Demi Lovato trece prin momente delicate, întrucât s-a despărțit de Max Ehrich, la doar două luni de când acesta o ceruse de soție.

Demi Lovato, în vârstă de 28 de ani, și iubitul ei, Max Ehrich, actorul care a jucat în ”Tânăr și Neliniștit”, au decis să rupă logodna pentru a se focusa pe carieră.

Vedete care ascund pistrui sub straturile de fard. Cum arata cand nu se machiaza

”A fost o decizie foarte dificilă, dar Demi și Max au decis să meargă pe drumuri separate pentru a se concentra pe cariere. Se respectă și se iubesc. Vor păstra mereu în suflet momentele petrecute împreună”, a mărturisit o sursă apropiată celor doi, potrivit Just Jared.

Separarea vine la doar două luni după ce Max Ehrich a cerut-o de soție în Malibu, spre sfârșitul lunii iulie. Cei doi au început să iasă împreună în luna martie, iar la scurt timp își făceau declarații de iubire pe rețelele sociale.

”Mi-am dat seama că te iubesc din prima clipă în care te-am cunoscut. A fost ceva ce nu pot explica cuiva care nu a simţit pe pielea lui dar, din fericire, şi tu ai simţit la fel. Nu m-am simţit niciodată iubită în acest fel, necondiţionat, în viaţa mea (doar de către părinţi) cu defecte, cu tot”, scria Demi Lovato.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actorul, la rândul lui, mărturisea atunci că nu mai vrea să aştepte niciun moment până la căsătoria cu Demi Lovato. ”Tu eşti fiecare cântec de dragoste, fiecare film, fiecare vers, fiecare poezie, tot ceea ce am visat şi chiar mai mult”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?