demi moore show fendi
Divertisment

Demi Moore, apariție controversată la show-ul Fendi. Se zvonește că a suferit operatii estetice care i-au distrus chipul

Demi Moore a fost una dintre celebritățile care au defilat pentru showul de prezentare a colecției primăvară-vară Fendi 2021, din timpul Săptămânei Modei de la Paris.

Alături de ea au defilat și alte personalități importante pentru lumea modei precum Kate Moss și fiica sa Lila, în vârstă de 18 ani, dar și  regina catwalk-ului, Naomi Cambell.



Deși toate au strălucit pe podium, apariția lui Demi Moore a fost cea care a uimit fanii, stârndind o serie de speculații cu privire la modul în care arată chipul acesteia, aproape de nerecunoscut.

Citeşte şi: Leni o întrece în frumusețe pe mama ei. La 16 ani, fiica lui Heidi Klum cucerește lumea modei: Un nume pe care-l veți auzi tot mai des

Actrița, în vârstă de 58 de ani, a apărut cu fața complet disproporționată, iar lumea se întreabă dacă de vină sunt operațiile estetice excesive sau un machiaj prost efectuat. Nici ţinuta Fendi a vedetei nu a mai contat atunci când aceasta a apărut cu obrajii extrem de conturaţi, ca şi cum ar avea cicatrici până la nivelul gurii.

Ideea este ca imaginile cu aceasta de pe podium au stârnit un val de reacții negative pe rețelele de socializare din partea fanilor.

„Nu aș fi crezut că este Demi Moore fără titlu”, E vorba de fillere prost puse ? Sau e vina unui contouring oribil?"Chirurgie plastică? Ce păcat! Mi- dori ca femeile -și permită îmbătrânească grațios"Aceasta este autodistrugere totală. Este o nesiguranță dureroasă și lipsă totală de încredere. De ce ți-ai face așa ceva la fața? , au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citeşte şi: Jennifer Lopez, o nouă reacție după ce a fost acuzată că și-a injectat ”tone de botox”: ”Secretul meu de frumusețe e să fiu blândă!”

Etichete: demi moore , show fendi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri