Visionary Women Honors Demi Moore in Celebration of International Women's Day
Divertisment

Demi Moore a pozat pe coperta revistei Vogue Italia

Demi Moore, pe coperta revistei Vogue Italia la 58 de ani. Actrița pare să fi descoperit elixirul tinereții

Demi Moore are 58 de ani, însă pare să fi descoperit elixirul tinereții. Actrița a pozat pe coperta revistei Vogue Italia, iar imaginea inedită a făcut furori pe rețelele sociale.

Au trecut câteva luni de când Demi Moore a stârnit controverse defilând pentru Fendi, în Paris. Atunci, ea a fost criticată după ce a apărut cu un machiaj ciudat, având obrajii proeminenți și niște linii neobișnuite, ce porneau din colțul gurii.

Demi Moore de nerecunoscut

De curând, însă, actrița a apărut pe coperta revistei Vogue, ediția din Italia, în aceeași ținută pe care a purtat-o pe podium în timpul show-ului Fendi. Ea a impresionat, însă, printr-un machiaj deosebit, ce i-a subliniat trăsăturile fizice, dar și prin bijuteriile masive, aceleași pe care le-a purtat și în timpul prezentării de modă.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, în mână, Demi ține o carte publicată la un an după înființarea casei de modă Fendi, și anume o copie a romanului Virginia Woolf din 1928, pe care Orlando, autorul i-a dat-o iubitei sale Vita Sackviile West. Acum, acesta este deținut de Fendi Kim Jones, care a fost editorul invitat al revistei Vogue pentru numărul din aprilie.

Demi Moore s-a arătat, de asemenea, entuziasmată de oportunitatea pe care a avut-o.

”Să țin această carte din colecția ta, cartea pe care Virginia Woolf i-a dat-o lui Vita Sackville-West s-a simțit ca o dragoste intensă și ca o tresărire ce m-a străbătut. Iubesc să fac parte din această aventură magică alături de tine, mrkimjones.”, a scris actrița în dreptul imaginii făcute publice.

Kim Jones a debutat de curând sub eticheta Fendi

După ce a semnat mai multe colecții Dior Men, timp de trei ani și și-a încheiat mandatul la Louis Vuitton (în timpul perioadei Supreme), Jones a făcut tranziția de la a crea îmbrăcăminte bărbătească la îmbrăcămintea feminină.


Astfel, inspirat de Virginia Woolf, hainele semnate de Jones, ce au fost prezentate în cadrul show-ului din Paris, ce a avut loc la începutul anului, au estompat liniile de gen cu referințe directe la Orlando, romanul lui Woolf care vede protagonistul trecând prin schimbarea de gen, de la bărbat la feminin.

De asemenea, colecția semnată de Kim Jones pentru Fendi a adus în atenția publicului rochii îmbinate cu costume croite, poșete în formă de cărți, citate din roman brodate pe accesorii și un model imprimat extras din coperta unei cărți semnate de Virginia Woolf împreună cu soțul ei Leonard Woolf, pentru Hogarth Press.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri