Demi Rose, apariție spectaculoasă de Revelion/ Instagram
Divertisment

Demi Rose, apariție spectaculoasă de Revelion/ Instagram

Demi Rose, apariție spectaculoasă de Revelion. Modelul și-a etalat formele într-o rochie mulată în timp ce savura un pahar cu șampanie

Demi Rose a cucerit internetul cu o nouă fotografie postată de Revelion. Modelul britanic a purtat o rochie mulată care i-a scos în evidență formele voluptoase și a ciocnit virtual un pahar de sampanie cu urmăritorii ei. 

Tânăra în vârstă de 26 de ani a ales pentru noaptea dintre ani o ținută cu inspirație orientală, cu un imprimeu floral auriu. Fanii s-au delectat cu imaginile făcute publice de vedetă pe contul personal de Instagram.  

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele într-o ținută seducătoare de Crăciun. Modelul și-a petrecut sărbătorile în Ibiza

Demi Rose surprinde de fiecare dată când postează pe rețelele sociale, mai ales că alege să poarte ținute senzuale care îi pun în evidență corpul de invidiat. De data aceasta, crăpătura rochiei, care ajungea până la coapsă, și machiajul sclipitor au făcut-o să strălucească.  

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Demi Rose a dezvăluit că a fost agresată în copilărie

Imaginile vin la puțin timp după ce Demi a făcut câteva dezvăluiri șocante cu privire la copilăria ei. Aceasta a susținut că a fost agresată atunci când era mică și că în prezent este nesigură în legătură cu fizicul ei. Ea a recunoscut anterior că a încercat proceduri non-chirurgicale, inclusiv un tratament de reducere a celulitei, având numeroase complexe. Se concentrează însă acum pe frumusețea din interior și are grijă să aibă un stil de viață sănătos. Mai mult, tânăra a mărturisit că secretul siluetei sale stă în orele de antrenament. 

„Mă simt confortabil în pielea mea, dar nu voi fi niciodată 100% fericită, pentru că lumea vrea să fiu într-un fel și toți avem problemele noastre. Mă antrenez de cinci, chiar și șase ori pe săptămână pentru a mă menține în formă și pentru sănătatea mea în general”, a declarat Demi Rose. 

Demi Rose a fost atrasă de rețelele sociale de la o vârstă fragedă, ulterior ajungând să facă o carieră din postările sale pe Instagram. 

„Chiar eram interesată de realitatea virtuală în copilărie și mereu eram pe computer. Apoi a apărut MySpace și mi-am găsit chemarea”, a mai povestit modelul britanic. 

Citește și: Top 3 apariții a lui Demi Rose în 2021. Modelul nu ratează nicio ocazie pentru a se face remarcată

Aceasta a prins gustul faimei atunci când fotografiile cu ea pe plajă, din adolescență, au devenit virale pe platforma de socializare. Imaginile au fost  preluate de conturi false și site-uri de divertisment pentru adulți fără permisiunea ei. 

„Am început să postez pe Instagram doar pentru că cineva și-a făcut un profil fals cu pozele mele și a strâns 3000 de urmăritori. Am fost cu adevărat invidioasă. Am spus: „Uau, cum poate cineva care folosește pozele mele să obțină atât de mult?” Și apoi mi-am deschis un cont oficial.”, a declarat Demi. 

Demi, care acum are 14,9 milioane de urmăritori pe Instagram, a semnat cu o agenție de modeling de la vârsta de 18 ani, iar cariera ei a prins contur. 

Cu toate acestea, în timp ce studia pentru a deveni terapeut, a fost hărțuită de colegi și profesori, care se adunau pentru a o bârfi și a-i critica munca. „Nu mi-am găsit niciodată locul la școală, oamenii erau destul de răi și cred că eram doar diferită. Se luau des de mine, iar de când am plecat, am înflorit”, a mai spus Demi Rose. 

Etichete: revelion , rochie , demi rose , sampanie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri