demimain
Divertisment

Demi Rose

Demi Rose, apariție surpriză de Ziua Îndrăgostiților. Modelul a dezvăluit cum și-a petrecut timpul liber: „Fără cuvinte, doar emoții”

Demi Rose a surprins din nou cu o apariție inedită pe rețelele de socializare. Modelul britanic în vârstă de 26 de ani a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care poartă un costum sumar de Cupidon, special conceput pentru Ziua Îndrăgostiților. 

Îmbrăcată cu o ținută ce pare a fi un costum de baie și încălțată cu niște botine argintii, Demi le-a atras atenția fanilor cu un carusel de fotografii spectaculoase. Aceasta a accesorizat totul cu o pereche de aripi de îngeraș, o perucă blondă și câteva bijuterii strălucitoare. Mai mult, pentru a face imaginile și mai impresionante, modelul britanic a tras câteva cadre ținând un arc cu săgeți în mână, dar și cântând la o harpă roz, în timp ce se bucura de un apus superb. 

Citește și: Demi Rose, surprinsă în timp ce se bucura de o baie în jacuzzi. Costum de baie i-a pus formele voluptoase în evidență

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

„Cupidon, zeița frumuseții”, a scris Demi Rose la descrierea caruselului de fotografii postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotografiile au strâns peste 200.000 de aprecieri, iar fanii s-au grăbit să-i lase comentarii: „Fără cuvinte, doar emoții”/ „Zeița frumuseții”/ „Cele mai impresionante poze ale tale”/ „Ești superbă”.

Cum a ajuns Demi Rose în atenția presei

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei a fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Demi Rose, într-o rochie transparentă, super senzuală. Imaginile inedite cu modelul au stârnit controverse printre fani

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri