Demi Rose
Divertisment

Demi Rose, într-o rochie ultra mulată, cu un decolteu uriaș. Fanii, impresionați total: ”Ești perfectă!”

Demi Rose este recunoscută pentru ținutele minuscule pe care le poartă, iar de curând a făcut din nou furori pe rețelele sociale, întrucât a îmbrăcat o rochie ultra mulată.

Supermodelul adoră să fie în centrul atenției, iar de curând a îmbrăcat o rochie galbenă, super mulată și accesorizată cu un decolteu adânc, ce i-a permis să-și etaleze bustul apetisant.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: O femeie a devenit bunică la 35 de ani. Tânăra, mesaj emoționant pentru fiica ei: ”Cuvintele nu pot descrie cât de mândră sunt de tine!

”Când viața îți dă lămâi...”, a scris ea în dreptul imaginii inedite, ce a atras peste 300.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii.

”Ești așa frumoasă!”, ”Perfectă!”, ”Arăți senzațional!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Cine este Demi Rose și cum a devenit cunoscută

Demi Rose s-a născut pe 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Numele ei de naștere este Demi Rose Mawby, iar porecla ei este Demi Rose.

Demi Rose este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS. Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Anamaria Prodan, look excentric într-un bar din Dubai. Motivul pentru care a atras toate privirile curioșilor

Demi Rose a crescut cu sora ei mai mică la Birmingham, al cărei nume nu este cunoscut, care a susținut-o să devină model.  În prezent, Demi Rose ea se bucură de succes la nivel mondial și, de asemenea, se mândrește cu o comunitate puternică pe Instagram, fiind urmărită de peste 16.000.000 de persoane. 

Etichete: fani , aparitie , rochie , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri