Demi Rose
Divertisment

Demi Rose, o nouă fotografie inedită pe rețelele sociale

Demi Rose, într-o rochie ultra mulată, întinsă pe o canapea. Fanii au reacționat imediat: ”Cea mai frumoasă din lume!”

Demi Rose are aproape 26 de ani, însă se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care și-o etalează ori de câte ori are ocazia pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mândră de formele ei, tânăra care s-a născut în Birmingham, Anglia, reușește să impresioneze întotdeauna, iar acum a făcut publică o fotografie inedită, în care întinsă pe o canapea.

Demi Rose, acoperită doar de petale de trandafir. Imaginea care i-a cucerit pe fani: “Ești îngerul iubirii”

Fotografia inedită, în care apare într-o ipostază ce a stârnit imaginația multora, a atras aproape 400.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii: ”Ești cea mai frumoasă!”, ”Arăți senzațional!”

Cine este Demi Rose și cum a devenit cunoscută

Demi Rose s-a născut pe 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Numele ei de naștere este Demi Rose Mawby, iar porecla ei este Demi Rose.

Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS. Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Vezi și:  Vedetele fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Cine sunt celebritățile care au curaj să posteze imagini neretușate

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Etichete: fani , aparitie , influencer , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri