Meghan markle la us open 2019
Divertisment

Detaliul pe care putini l-au observat. Ce au sesizat fotografii cand au pozat-o de aproape pe Meghan Markle

Cum ne-a obisnuit, aparitiile lui Meghan Markle sunt deosebite. De la piesele vestimentare pe care le poarta, la accesorii si atitudine, totul arata impecabil. 

Iar, in ceea ce priveste podoabele pe care le poarta, Meghan are o istorie in a purta bijuterii personalizate legate de oamenii dragi ei. La inceputul relatiei lor, Harry si Markle au purtat in mod regulat bratari identice, iar Meghan a fost surprinsa avand la gat un colier de aur personalizat, decorat subtil cu literele M si H.

In ultima vreme, Ducesa de Sussex a inceput sa poarte din nou astfel de accesorii, care au o semnificatie aparte pentru ea.

La parada anuala ce are loc cu ocazia aniversarii oficiale a Reginei Elisabeta a II-a, Meghan a avut pe inelar un inel primit de la Printul Harry, cadou pentru prima lor aniversare. La Wimbledon, ducesa si-a accesorizat tinuta cu un lantisor cu pantantivul "A", initiala fiului sau, Archie.

Sursa foto: Hepta

Nici la US Open nu a ratat ocazia de a ii tine aproape de inima sa pe cei mai speciali oameni din viata sa. Meghan a purtat un colier de aur, cu talismanele "H" si "A", marca Mini Mini.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri