Wedding,Couple,Are,Looking,To,The,Fireworks
Divertisment

Credit foto: Shutterstock

Dezvăluiri despre mirii acuzați că au plecat după petrecere fără să plătească. Avocatul: „Adevărul e undeva la mijloc!”

O nuntă ce părea a fi de poveste s-a încheiat într-un mod neașteptat, căci mirii au plecat de la eveniment și au refuzat să plătească 7.000 de lire sterline. La scurt timp după ce povestea lor a făcut înconjurul lumii, bărbatul și soția lui fiind căutați de poliție, aceștia au acceptat să plătească suma datorată.

Moreno Prioretti și Andrae Svenja s-au căsătorit în Italia, în fața a 80 de persoane, rude și prieteni, care au savurat fructe de mare și alte preparate delicioase la un restaurant exclusivist.

În momentul în care proprietarul, Enzo Fabrizi, le-a cerut să achite factura, cuplul s-a arătat revoltat și a refuzat să plătească suma respectivă. Mai mult de atât, a plecat din oraș și s-a întors în Germania, acolo unde locuia.

Căutat de polițiștii italieni și germani, bărbatul a acceptat în cele din urme să plătească factura respectivă, însă a precizat că nu a făcut acest lucru până acum pentru că au existat neînțelegeri cu privire la suma pe care o datora, scrie Corierre della Sera, potrivit Daily Mail.

„Adevărul este undeva la mijloc întotdeauna, te pot asigura că suma pe care o avea de plătit este undeva la jumătate din cât spunea domnul Fabrizi”, a declarat avocatul lui Moreno, potrivit Daily Mail.

Citește și: O mireasă furioasă le-a cerut banii înapoi fotografilor de la nuntă. Confesiunea proaspătului ei soț a înmărmurit-o

„Am văzut notițele făcute de clientul meu, un meniu a fost 90 de euro, au fost 70 de persoane, ceea ce reprezintă 6.300 de euro. Apoi au existat 11 copii, toți având câte un meniu de 35 de euro. Adică 385 de euro, alți 650 de euro pentru muzică, 400 pentru flori și 400 bacșiș. Nu înțelegem de unde spune că lipsesc 8000 de euro”, a spus acesta.

„Clientul meu a achitat 3285 de euro, iar în această dimineață a mai făcut o plată de 4.850 de ero”, a mai declarat avocatul.

Proprietarul restaurantului a declarat că i-a fost imposibil să ia legătura cu ei, singurele lucruri pe care le știa despre fiind că au plecat în Germania: „Nici măcar telefonul nu le mai funcționa”, a spus bărbatul, care a precizat că nu a putut să ia legătura nici cu părinții lor, care au fost prezenți la degustare. În cele din urmă, a apelat la poliția locală.

Citește și: Nuntă sfârșită cum nu se poate mai rău: mirele și-a dat de gol soția, în fața tuturor, că l-a înșelat cu cumnatul lui. Imagini virale

„Nu voi avea pace până când nu vor achita fiecare bănuț. Am muncit mult de-a lungul anilor, nu voi permite să mi se întâmple asta”, spunea bărbatul.

Etichete: nunta , miri , petrecere

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?