printesa diana
Divertisment

Dezvaluiri despre Printesa Diana. Ce a spus despre ea femeia care o machia in anii '80 si '90

Stilul adoptat de Printesa Inimilor la sfarsitul anilor '80 si inceputul anilor '90 a devenit emblematic, iar femeia care a machiat-o in acea perioada a contribuit enorm la aceasta reusita. Mary Greenwell, specialista in make-up a Dianei, a vorbit recent despre interactiunile ei cu Printesa.

"Era fermecatoare, incantatoare si prietenoasa", a spus femeia care a incurajat-o pe Lady Di sa poarte creion de ochi albastru.

Potrivit unui interviu acordat jurnalistilor de la Yahoo, "Printesa era pasionata de machiaj si uneori incerca singura sa se aranjeze". Greenwell a mentionat ca "ii placea sa experimenteze."

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

"Nu exagera, dar cauta modalitati de a-si scoate mai mult ochii in evidenta." Diana voia sa faca impresie si folosea multa mascara, dar in acelasi timp alegea frecvent sa apara in public cu un aspect natural.

"Am incurajat-o sa nu renunte la nuantele de bej sau maro pentru ca sunt frumoase si ii veneau foarte bine, in simplitatea lor", a spus Mary Greenwell.

Intr-o postare de anul trecut, specialista in machiaj i-a adus un omagiu Printesei Diana, marturisind ca "ma simt binecuvantata ca am petrecut atat de mult timp cu aceasta doamna extraordinara (...) Frumusetea si sinceritatea ei ne-au atins pe toti."

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri