David Beckham
Divertisment

David Beckham / Getty Images

Dezvăluiri neașteptate despre scandalul dintre Victoria și nora ei. Ce a făcut David Beckham pentru a pune capăt acestei ”drame”

Despre neînțelegerile dintre Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz, s-a vorbit mult în ultima perioadă, iar acum se pare că și David Beckham ar fi intervenit. Potrivit unor surse, el ar fi purtat o discuție cu fiul lui, Brooklyn.

Brooklyn Beckham, în vârstă de 23 de ani și Nicola, în vârstă de 27 de ani, au fost prezenți la Săptămâna Modei de la Paris, unde au participat la prezentarea creatoareai de modă.

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

Înainte de a participa la acest event, la care au fost invitați pentru a face, într-un fel pace, și a pune capăt speculațiilor, David Beckham ar fi vorbit cu fiul lui și i-ar fi cerut ca soția lui înceteze cu această dramă.

”Nu facem așa ceva în familia noastră.”, i-ar fi spus acesta fiului său, după ce soția acestuia a acuzat-o pe Victoria Beckham că nu a vrut să-i realizeze rochia de mireasă.

”Nu cred că David și-a pierdut cumpătul în cadrul discuțieicu Brooklyn ori că s-au certat, însă au vorbit despre asta. A ieșit cu el și i-a spus: Nu facem asta în familie. Ce se întâmplă depinde de tine, însă am terminat cu această dramă.”, a dezvăluit o sursă apropiată fostului fotbalist, potrivit Daily Mail.

Victoria și David Beckham, alături de fiul lor, Brooklyn
Victoria și David Beckham, alături de fiul lor, Brooklyn / Getty Images

Citește și: Victoria  și nora ei, Nicola Peltz, nu s-ar avea deloc la inimă: "Nu se suportă șiBeckham nu își vorbesc". De ce nu sunt apropiate

”David a fost supărat de interviul din Grazia, pentru că a părut că familia își spală ”rufele murdare în public. El a susținut că și frații lui Brooklyn, Romeo și Cruz, au fost răniți de aceste declarații. A fost probabil un șoc, pentru că niciodată nu i-a făcut nimic lui Brooklyn.”, a mai precizat sursa respectivă, explicând, de asemenea, că acesta a încercat să o protejeze pe Victoria.

Ce a declarat Nicola Peltz despre soacra ei

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit în Florida, Statele Unite ale Americii, în luna aprilie. AAceasta a susținut că și-ar fi dorit să poarte o rochie semnată de Victoria Beckham, în locul celei Valentino, însă aceasta i-a spus că echipa ei nu o poate realiza.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

În ceea ce privește motivele pentru care nu a îmbrăcat o rochie creată de soacra ei, Nicola a lămurit lucrurile: ”Ei bine, am plănuit să port o rochie de mireasă semnată de Victoria Beckham.”, a spus ea în cadrul unui interviu pentru Grazia, continuând: ”Am fost chiar entuziasmată să port o creație realizată de soacra mea. Ne-am întâlnit, am vorbit despre ea, însă au trecut câteva zile și nu am mai auzit nimic. Victoria a sunat-o pe mama mea și i-a spus că echipa ei nu o poate realiza. Așadar, am vorbit cu mama și cu Lesklie, prietenă și stilist, și am stabilit ce e de făcut.”

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

Atunci când am citit că nu aveam de gând să port o rochie realizată de Victoria și alte lucruri de genul ăsta, m-am simțit tristă, aceste vorbe mi-au rănit sentimentele. Am încercat să merg mai departe, dar nu era adevărat.”, a mai spus ea, potrivit Mirror. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri