First Lady Michelle Obama visit to Spain - 29 Jun 2016
Divertisment

Malia și Sasha Obama. Profimedia

Dezvăluirile lui Barack Obama despre fiicele sale după cei opt ani la Casa Albă. Ce le deranja cel mai mult

Barack Obama a fost invitat recent la „The Late Late Show”, unde a purtat o discuție sinceră cu James Corden despre ce a însemnat viața la Casa Albă pentru cele două fiice ale sale, Sasha and Malia. Fostul președinte american în vârstă de 59 de ani a făcut dezvăluiri despre experiența fiicelor sale cu agenții serviciilor secrete, cât timp au locuit opt ani la Casa Albă.

„În primul rând, pentru ele ca adolescente să fie urmărite peste tot de băieți din serviciile secrete, mai ales când ieșeau la întâlniri, cred că probabil le-a distrus interesul pentru serviciul public”, a explicat Barack râzând.

„Încă suferă de sindrom post traumatic din cauza agenților cu ochelari de soare, care vorbeau la microfonul de pe încheietura mâinii, în timp ce ele încercau să ajungă la un concert”.

„Cred că trebuie să ai o anumită toleranță față de situații aberante, absurditate, răutate, sincer, pentru a intra în serviciul public. Ca tată, vreau să-mi protejez fetele de toate aceste lucruri”, a continuat el.

Obama a adăugat că, deși probabil fiicele sale nu vor intra în politică, vor „găsi cu siguranță și alte modalități de a sluji țării”.

„Dar nu știi niciodată. Dacă ar decide să o facă, evident că aș fi extraordinar de mândru ... s-au transformat în tinere femei excepționale. Nu aș putea să fiu mai mândru de ele, nu doar pentru că sunt deștepte și realizate, ci și pentru că sunt persoane foarte amabile, generoase”.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?