anne hathaway catwoman
Divertisment

Dieta de Catwoman. Ce a mancat Anne Hathaway pentru a intra in celebrul costum mulat din latex

Chiar daca avea o silueta impecabila, actrita Anne Hathaway a fost nevoita sa tina dieta si sa faca exercitii fizice pentru a arata impecabil in postura anti-eroinei Catwoman.

"Costumul lui Catwoman e neiertator, frate! A fost nevoie de 3 persoane sa ma bage in el!", glumea Anne dupa incheierea filmarilor pentru pelicula "The Dark Knight Rises".

Ce a facut actrita de Oscar pentru a semana cat mai bine cu personajul de benzi desenate? A povestit ea insasi.

Dieta vedetei a inclus cereale integrale, avocado, migdale, seminte de susan, ciocolata neagra, legume rosii si portocalii, legume crucifere inchise la culoare, ghimbir si curcuma. Cu alte cuvinte, Anne a urmat un regim alimentar aproape vegan, antiinflamator, care a ajutat-o sa evite retentia de apa sau balonarea.

Pentru a avea suficienta energie pentru sesiunile de atrenament fizic, actrita a mancat la fiecare 2-3 ore, principalele ei mese fiind compuse din supe si salate.

Avand in vedere cat trebuia sa se antreneze pentru scenele de actiunea, ea a fost nevoita sa se hidrateze din plin, dubland cantitatea de apa pe care o consuma in mod normal.

Din dorinta de a fi o Catwoman autentica, Hathaway a lucrat intens 5 zile pe saptamana timp de o luna. Rezultatele s-au vazut rapid, iar fanii inraiti ai universului Batman au apreciat prestatia ei din filmul "The Dark Knight Rises".

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri