kim kardashian E! People’s Choice Awards 2019
Divertisment

Staruri din seriale TV, filme, muzica si social media si-au dat intalnire la gala People's Choise Awards 2019. Desi acest eveniment nu este unul care sa impuna niste standarde ridicate, vedetele au ales tinute spectaculoase.

Dieta lui Kim Kardashian. Ce mananca vedeta dimineata si la pranz

Dupa ce Kim Kardashian a facut turul bucatariei sale si le-a aratat fanilor cum este organizata bucataria sa, vedeta a primit o multime de intrebari referitoare la alimentatia sa.

Ea a raspuns pe Twitter ca nu consuma carne, avand in vedere faptul ca a adoptat un regim vegan, singura exceptie fiind cea de peste. Isi incepe ziua cu un micul dejun format din fulgi de ovaz si carnati vegani, iar pranzul sau preferat consta in tacos vegan. De asemenea, adora si salatele.

Nu consuma niciodata preparate picante fiindca nu sunt pe gustul sau si, desi este atenta la ceea ce mananca, ea nu evita sa ia uneori gustari. Iubeste pufuletii si nachos.

Kim a inceput sa urmeze o dieta bazata pe plante, dupa ce a fost diagnosticata cu artrita psoriazica. Ea isi structureaza aportul nutritional in jurul legumelor si fructelor, dar si al semintelor, nucilor si cerealelor integrale.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri