nume vedete
Divertisment

Dive de la Hollywood care si-au schimbat numele dupa ce au devenit celebre

Stiai ca unele dintre cele mai mari dive de la Hollywood si-au schimbat numele pentru a se face remarcate in showbiz? Iata numai cateva dintre cele care au apelat cu succes la aceasta metoda de branding personal.

JULIANNE MOORE


     
Nascuta Julie Anne Smith, ea si-a unit cele doua prenume si a preluat al doilea prenume al tatalui sau, Moore, pentru a se reinventa.

KATY PERRY


     
Cantareata s-a nascut Kathryn Hudson, dar pentru ca acest nume era prea apropiat de cel al actritei Kate Hudson, Katy a adoptat numele de fata al mamei sale, Perry.

LEA MICHELE

Nascuta Lea Michele Sarfati, Lea Michele a renuntat la numele de familie inca din copilarie, pentru ca i se parea greu de pronuntat pentru public.

OLIVIA WILDE


     
Olivia a decis sa renunte la numele de familie "Cockburn" din motive lesne de inteles.

LADY GAGA

Cand Stefani Joanna Angelina Germanotta a inceput sa inregistreze muzica in studio, producatorul i-a spus ca vocea si prezenta sa scenica ii aduca aminte de melodia "Radio GaGa" a trupei Queen. Cantareata spune ca "Lady" i s-a parut o denumire potrivita fiindca urma sa activeze intr-un mediu cu pretentii, desi showbizul e un haos.

PORTIA DE ROSSI

Portia s-a nascut de fapt Amanda Lee Rogers, dar si-a schimbat numele cu unul mai exotic pentru ca nu stia cum sa faca fata faptului ca avea o orientare sexuala diferita.

LANA DEL REY

Lana (nascuta Lizzie Grant) si-a lansat primul album sub numele din ceritifcatul de nastere si n-a avut deloc succes. Ulterior, s-a reinventat ca Lana Del Rey si a adoptat o cu totul alta imagine, care a transformat-o intr-un superstar mondial.

SIGOURNEY WEAVER

     
Nascuta Susan Weaver, Sigourney a decis ca vrea un nume mai interesant asa ca s-a inspirat din romanul "The Great Gatsby" si personajul Sigourney Howard.

TINA FEY

Tina s-a nascut de fapt Elizabeth Stamatina Fey. Deoarece Stamatina este un nume grecesc destul de complicat, ea l-a prescurtat.

EMMA STONE

Pe castigatoarea de Oscar o cheama, de fapt, Emily, insa ea a decis sa se reinventeze inainte de a se muta la Hollywood si a-si incerca norocul in actorie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?