MusiCares Person Of The Year Honoring Dolly Parton - Inside
Divertisment

Photo by Rich Fury/Getty Images

Dolly Parton, mesaj sfâșietor după ce fratele ei a murit la 67 de ani: ”A pierdut lupta cu cancerul!”

Dolly Parton, celebra cântăreață de muzică country, trece prin momente delicate după ce fratele ei, Randy, în vârstă de 67 de ani, s-a stins din viață în urma unei lupte îndelungate cu o formă de cancer.

Anunțul trist a fost făcut chiar de artistă, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, prin care a dezvăluit că fratele ei ”a pierdut bătălia cu o formă de cancer.”

Citește și: Drama neștiută din viața lui Dolly Parton. De ce nu a avut niciodată copii: ”Dumnezeu nu a vrut ca eu să fiu mamă!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Eu și familia mea suntem îndurerați de pierderea suferită, însă știm că este într-un loc mai bun decât suntem noi acum.”, a scris artista.

Avem credință că este în siguranță cu Dumnezeu, iar acesta l-a primit cu bucurie și brațele deschise.”, a mai adăugat artista, care a precizat că fratele ei a fost ”un cântăreț, scriitor și un adevărat enterteiner, care a cântat în trupa ei pentru mulți ani.”

Dolly Parton și-a pierdut un alt frate în urmă cu doi ani

Această veste vine la doar doi ani de când Dolly Parton și-a înmormântat un al frate, pe care l-a pierdut din cauza unei boli misterioase. Este vorba de Floyd Parton a fost un compozitor care a mai scris "Nickels and Dimes", o melodie înregistrată de sora lui și mai târziu de George Burns.

Citește și: Cine a fost considerata cea mai frumoasa femeie din lume in anul in care te-ai nascut

Floyd Parton a scris „Rockin ‘Years”, piesa favorită a lui Dolly Parton, în 1991, cu Ricky Van Shelton. Cântecul este cel mai recent hit al trupei Hall of Famer. Înmormântarea a fost una privată, la ea participând frații lui, nepoatele și nepoții. Familia le-a cerut celor prezenți ca în locul coroanelor și candelelor să aducă donații pe care le vor oferi unor familii nevoiașe.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri