shiloh a angelina zahara jolie-pitt
Divertisment

Doua dintre fiicele Angelinei Jolie au fost operate recent. Ce au patit Zahara si Shiloh

In ultimele doua luni, Zahara si Shiloh, fiicele mai mari ale Angelinei Jolie, au fost supuse unor interventii chirurgicale. Actrita a facut dezvaluirea de curand.

Potrivit publicatiilor mondene de peste ocean, Shiloh, in varsta de 13 ani, a fost operata la sold, iar acum e nevoita sa se deplaseze cu ajutorul carjelor.

Presa nu a aflat inca de ce a urcat Zahara pe masa chirurgului, insa cele mai noi imagini publicate cu adolescenta de 15 ani o arata intr-o stare buna.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Angelina Jole a dezvaluit ca fiicele ei cele mari s-au confruntat cu probleme de sanatate intr-un eseu publicat in revista Time, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii: "Mi-am petrecut ultimele doua luni in spital, mai intai cu fiica mea cea mare si, mai nou, cu sora ei mai mica, Shiloh, care a fost operata la sold. Ele inteleg ca lupta cu boala si vindecarea sunt lucruri de care trebuie sa fie mandre", a scris Jolie.

Actrita a specificat ca toti membrii familiei ei au facut fata cu brio si mult curaj acestei perioade dificile din viata lor: "toti au pus nevoile celor pe care ii iubesc mai presus de nevoile lor".

Cu aceasta ocazie, s-a aflat si ca adevaratul motiv pentru lipsa lui Brad Pitt de la premiile BAFTA a fost deplasarea catre fiicele lui, care aveau probleme de sanatate. Potrivit publicatiilor mondene, actorul a fost alaturi de familie, chiar daca divortul de Angelina Jolie este inca unul urat.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri