lisa bonet jason momoa
Divertisment

Dragostea nu are varsta. 7 femei celebre care au parteneri mai tineri decat ele

Auzim, vedem sau citim adesea despre barbati celebri mai in varsta care se iubesc cu femei mai tinere decat ei, insa urmatoarele dive de la Hollywood demonstreaza ca si doamnele pot avea relatii cu barbati mai tineri decat ele.

"Barbatilor maturi le place sa detina controlul intr-o relatie, iar femeile moderne si independente accepta mai greu asta", spune Susan Winter, co-autoare a cartii "Femei in varsta, barbati mai tineri: noi optiuni pentru dragoste si romantism."

Iata, deci, sapte doamne celebre care au soti, logodnici sau iubiti mai tineri decat ele:

  • Lisa Bonet si Jason Momoa

Lisa Bonet, partenera de viata a lui Momoa si mama celor doi copii ai sai, a fost una dintre cele mai dorite femei ale anilor '80 si '90. Dupa o casnicie esuata cu Lenny Kravitz, Lisa l-a cunoscut pe Jason Momoa si formeaza din 2005 un cuplu solid in lumea celebritatilor.

Jason a marturisit ca fost amorezat de ea pe cand era un pustan, dupa ce a vazut-o la un show televizat. Apoi, cand a intalnit-o pentru prima oara fata in fata, s-a indragostit iremediabil de ea.

  • Brigitte si Emanuelle Macron

Intre ei este o diferenta de varsta de 24 de ani, dar asta nu ii impiedica sa formele unul din cele mai stabile cupluri publice.

Presedintele francez Emmanuel Macron si sotia Brigitte s-au intalnit pentru prima data la liceu, unde el era elev, iar ea era profesoara de teatru. Se crede ca au inceput sa intalneasca cand Emmanuel avea doar 16 ani, iar interesant este faptul ca Brigitte are un fiu care este cu doi ani mai mare decat actualul sot.

  • Jennifer Lopez si Alex Rodriguez

Cantareata de 50 de ani a avut un obicei din a-si face iubiti mai tineri decat ea. Intre fostul partener, Casper Smart, si ea erau 17 ani diferenta! Actualul logodnic si viitorul ei sot este cu sase ani mai tanar decat diva latino.

  • Cameron Diaz si Benji Madden

Dupa ce a avut o relatie publica si mediatizata cu Justin Timberlake, mai mic decat ea cu opt ani, actrita l-a cunoscut pe cantaretul Benji Madden. Intre ei este o diferenta de sase ani, care nu i-a oprit insa sa se iubeasca si sa-si intemeieze o familie.

De curand, au anuntat ca au urat bun venit pe lume unui copil, iar presa specualeaza ca Diaz a apelat la o mama surogat fiindca nu a fost surprinsa cu burtica inainte de nasterea fetitei ei.

  • Eva Mendes si Ryan Reynolds

Eva Mendes si Ryan Gosling formeaza unul dintre cele mai sexy cupluri de la Hollywood, chiar daca de la venirea pe lume a fetitelor lor au decis sa fie mai rezervati in ceea ce priveste aparitiile publice.

Cei doi sunt impreuna din 2011, iar Ryan este cu 7 ani mai tanar decat iubita sa.

  • Gabrielle Union si Dwayne Wade

Intre actrita si fostul jucator de baschet e o diferenta de zece ani. Relatia lor nu a fost deloc una usoara, Dwayne recunoscand ca i-a fost infidel si cerandu-si scuze public pentru durerea pe care i-a cauzat-o.

Dupa zece ani de mariaj si multe incercari de a deveni parinti, Gabrielle si Dwayne au ales o mama surogat si au urat bun venit pe lume primului lor copil impreuna, Kaavia.

  • Debora Lee-Furness si Hugh Jackman

Intre Hugh Jackman si sotia lui, Debora, e o diferenta de 16 ani. Cei doi sunt casatoriti de 24 de ani, iar actorul spune ca o iubeste la fel de mult ca in tinerete.

Hugh a povestit ca a stiut dupa doar doua saptamani dupa ce a cunoscut-o ca ea este femeia cu care vrea sa-si petreaca tot restul vietii. Au impreuna doi copii adoptati: Oscar Maximilian Jackman, 19 ani, si Ava Eliot Jackman, 14 ani.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?