Cat castiga un influencer
Divertisment

Alexa Collins, influencer

“Drama” unei influencerițe care câștigă 50.000 de dolari pe lună: “Lucrez și 5 ore pe zi pentru o postare”

Cine își imaginează că e ușor să fii influencer, că postezi o imagine și câștigi instant mii de euro, este contrazis de Alexa Nicole Collins. Tânăra de 25 de ani din Florida, USA, are 1,2 milioane de followeri pe Instagram și spune că muncește până la 5 ore pe zi pentru o singură postare pe rețelele de socializare. Însă și munca ei este răsplătită pe măsură – într-o lună câștigă între 35.000 și 50.000 de dolari, iar cel mai mult pentru o postare a fost rasplatită cu 10.000 de euro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Însă Alexa spune că lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Când avea mai puțin de 100.000 de followeri era nevoită să se mulțumească cu produse din partea brandurilor cu care colabora - aceștia nu îi ofereau bani.

Acum, că are peste 1 milion de urmăritori, Alexa, care a renunțat la facultate pentru a deveni “influencer”, se bucură de roadele muncii ei. Pe lângă contul de Instagram, are și unul de youtube și propriul site. Așa că are de muncă non stop.

“Mereu filmez, editez, vorbesc cu clienții și multe altele. Muncesc super mult, dar o să mă odihnesc la bătrânețe”, a spus tânăra influencer.
Pe pagina ei de Instagram Alexa postează imagini de călătorie, de modă sau sfaturi de lifestyle.

VEZI SI: Vedetele fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Cine sunt celebritățile care au curaj să posteze imagini neretușate

“Mi-a luat cam 5 ani să îmi creez numărul de urmăritori. Nu a fost deloc ușor, nu e un lucru care să se întâmple peste noapte. Vorbesc cu followerii mei, le răspund la întrebări, îi las mă mă cunoască”.

“De obicei îmi negociez contractele, trimițând clienților o analiză a rezultatelor pe care le obțin în social media”, spune Alexa.

Vezi si: Demi Rose, acoperită doar de petale de trandafir. Imaginea care i-a cucerit pe fani: “Ești îngerul iubirii”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?