kate middleton in parc
Divertisment

kate middleton intr-o rochie cu imprimeu floral isi tine parul cu mana

Dupa 8 ani, paparazzii au surprins-o pe Kate Middleton purtand pantaloni scurti. Cum arata Ducesa

Kate Middleton si Printul William s-au intrecut in august 2019 la Regata Cupelor Regelui, o cursa de barci cu staif, la care a purtat pantaloni scurti, tipici echipamentului acestui sport.

Corespondentii regali internationali au observat cu aceasta ocazie ca aceasta a fost prima data cand a fost fotografiata purtand un astfel de articol vestimentar de cand a devenit ducesa si pana in prezent.

kate middleton la

Desi pentru persoanele obisnuite purtatul pantalonilor scurti in sezonul estival este banal, membrii Familiei Regale Britanice trebuie sa respecte un protocol cand vine vorba de alegerile vestimentare.

Nu multi stiu, insa Regina Mama a avut un cuvant important de spus in ceea ce priveste garderoba adoptata pe Kate pe termen lung, la aparitiile publice pe care le onoreaza.

The Duke And Duchess Of Cambridge Take Part In The King's Cup Regatta

Ea este obligata sa poarte fuste sau rochii cu tiv mai lung, bijuterii din colectia personala a Reginei, precum si tiara pe carea aceasta i-a oferit-o imediat dupa nasterea Printului George.

Desi la prima vedere alegerea hainelor potrivite pentru Ducesa de Cambridge poate parea una simpla, in spatele aparitiilor ei impecabile stau ore intregi de munca in care stilistii aleg tinutele ideale.

The Duke And Duchess Of Cambridge Take Part In The King's Cup Regatta

Pentru a se asigura ca Ducesa etaleaza aerul regal al Dianei, Regina i-a imprumutat-o pe stilista ei personala, iar Kate are o serie de designerii preferati (Alexander McQueen, Alice Temperely si Angela Kelly) pe care ii contacteaza pentru a-i face tinute pe comanda.

Foto: Guliver/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri