Dwayne Johnson
Divertisment

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson, imagini inedite cu fiica lui cea mică. Cât de frumoasă și năstrușnică e Tiana

Dwayne ”the Rock” Johnson, cel mai bine plătit actor din lume, a trecut prin momente dificile în a doua parte a anului 2020, când a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar acum și-a petrecut vacanța de iarnă alături de familia lui.

Citește și: Jennifer Grey, de nerecunoscut la 60 de ani. Cum arată acum actrița care i-a dat viață lui Baby din ”Dirty Dancing”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actorul în vârstă de 48 de ani are două fiice cu soția lui, Lauren, Jasmine și Tiana, în vârstă de patru ani, respectiv doi ani și jumătate, iar de curând acesta a făcut public un filmuleț inedit, ce a făcut furori printre fani.

În imaginile respective, actorul a surprins momentul în care fiica lui cea mică, Tiana, a împrăștiat prin bucătărie niște spaghete negătite.

Citește și: Fosta iubită a lui Justin Bieber, criticată de fani după ce a apărut cu buzele umflate. Cum s-a justificat vedeta

”Cine a făcut mizeria asta? A fost cumva Zâna Spaghetelor care a venit și a aruncat totul pe jos? Serios? Ai reușit să o vezi pe zână? Cum arăta? Ca o zână!”, a spus actorul atunci când a văzut cum se distra fiica lui cea mică.

Acesta a explicat, de asemenea, în cadrul postării făcute pe Instagram, că vinovată de mizeria din casă este nimeni alta decât fiica lui, Tiana.

”Dacă o voi găsi vreodată pe această Zână a Spaghetelor care a făcut mizeria asta, o să-i rup aripile.”, a mai glumit Johnson, în dreptul imaginilor inedite.

Cine este Dwayne Johnson 

Dwayne Johnson i-a urmat tatălui lui, Rocky, în cariera de luptător. Starul World Wrestling Entertainment (WWE) a trecut apoi la actorie, jucând în filme ca „The Scorpion King”, „Fast & Furious 6” şi franciza „Jumanji”. Anul acesta, până în luna iunie, potrivit unor rapoarte, el a câştigat peste 87 de milioane de dolari.

Etichete: familie , fiica , dwayne johnson , tiana , video

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri