bebe rexha
Divertisment

E considerată una dintre cele mai atrăgătoare cântărețe. Cum a fost surprinsă Bebe Rexha la plajă

Bebe Rexha este considerată una dintre cele mai talentate și sexy cântărețe ale actualei generații. În vârstă de 31 de ani, artista americană le inspiră pe tinerele din întreaga lume să se simtă bine în pielea lor, indiferent de numărul de kilograme pe care îl arată cântarul.

Deși întotdeauna a fost arătată cu degetul fiind considerat grăsuța” din lumea muzicii, Bebe Rexha nu a pus la suflet vorbele rele și a avut întotdeauna o atitudine de învingătoare.

VEZI SI: Rebel Wilson, la plajă cu sora ei, după ce a slăbit 40 de kilograme. Fanii au reacționat: ”Arătați grozav!”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Chiar dacă frumusețea ei nu se încadrează în standardele impuse de Hollywood, cântăreața are o mulțime de admiratori, care o apreciază din toate punctele de vedere.

*EXCLUSIVE* Bebe Rexha stuns in a black swimsuit as she enjoys a beach day in Cabo with her boyfriend *WEB MUST CALL FOR PRICING*

Bebe Rexha este dezinvoltă și fericită și în cele mai noi imagini surprinse de paparazzi. Îmbrăcată într-un costum de baie negru în două piese, cântăreața nu are niciun complex și se bucură de o zi însorită la plajă alături de iubitul ei.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri