Preparations for Royal Wedding of Harry and Meghan
Divertisment

printul harry printul william

"E mai rau ca niciodata!" Cum s-a schimbat relatia dintre Printii William si Harry dupa ultima vizita a mezinului

Potrivit publicatiilor mondene britanice, Printii William si Harry nu au reusit sa se impace, ba chiar tensiunea dintre ei a crescut dupa ultima vizita a mezinului in Marea Britanie.

MailOnline scrie ca: "Apropiatii fratilor sustin ca se inteleg mai rau ca niciodata". Care este cauza problemelor dintre William si Harry?

Se pare ca fiul cel mare al Printesei Diana este suparat pe felul in care Harry si Meghan au gestionat distantarea de Familia Regala si se simte insultat de "comentariile recente ale fratelui sau, inclusiv de fluxul de observatii publicate pe site-ul Sussex Royal, plin de critici subliminale la adresa Monarhiei".

William ar fi de parere ca Harry a fost "lipsit de respect" fata de Familia Regala si, mai ales, fata de bunica lui, Regina.

De cealalta parte, mezinul ar fi suparat ca i-au fost limitate privilegiile si ca "Meghan nu a fost binevenita sau acceptata in familie".

Dupa patru luni in care William, Kate, Harry si Meghan nu s-au mai vazut, Ducii de Cambridge si Ducii de Sussex s-au revazut fata in fata la slujba religioasa organizata de Regina in cinstea Zilei Commonwealth-ului.

La eveniment - ultimul in calitate de membri seniori ai Familiei Regale pentru Harry si Meghan - ducii au ajuns separat si abia si-au vorbit. Potrivit unor surse de la fata locului, William si Kate nu au facut decat sa-i salute scurt pe cumnatii lor si apoi au interactionat cu alte rude.

Se pare ca relatia dintre Harry si Will este "vesnic alterata si nu va reveni niciodata la normal", potrivit surselor citate de DailyMail.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri