Elle Macpherson Dinner At TwitterAU HQ
Divertisment

Elle Macpherson. Getty Images

Elle Macpherson, fără machiaj la vârsta de 58 de ani. Cum arată celebrul model complet naturală 

Elle Macpherson, supranumită „The Body” datorită siluetei ei de invidiat, a uimit cu o nouă apariție pe rețelele de socializare. Modelul celebru și-a expus frumusețea naturală în timpul unei sesiuni live pe contul său de Instagram, având fața fără pic de machiaj. 

Vedeta în vârstă de 58 de ani nu se sfiește să-și arate amprenta timpului asupra chipului său, astfel că, fără a-și acoperi fața de produse de înfrumusețare, Elle a vorbit liber cu fanii săi despre cartea Gut Feelings, alături de Dr. Will Cole. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Citește și: Elle Macpherson, într-un costum de baie minuscul, la 58 de ani. Modelul supranumit „The Body” și-a păstrat silueta spectaculoasă și azi

Elle Macpherson a părut relaxată pe tot parcursul sesiunii live, purtând haine confortabile, albe, și având un look natural, cu părul lăsat desfăcut și tenul nemachiat. 

Secretele care o ajuta pe Elle Macpherson sa arate incredibil la 58 de ani

Modelul a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Sportdeluxe, câteva dintre secretele și trucurile care o ajută să se mențină într-o formă de invidiat. Ea ia prima masă din zi destul de târziu, mai ales dacă cina a fost, de asemenea, la o oră târzie. Practic, ține un fel de post intermitent, care îi ține metabolismul alert și un nivel bun al zahărului în sânge. În plus, energia e mereu la cote mari, pentru că și digestia ia o pauză.

La micul dejun mănâncă de obicei iaurt cu fulgi de nucă de cocos, lămâie înmuiată în semințe de chia sau lapte de migdale făcut în casă.

Citește și: A pozat în costum de baie la 56 de ani. Secretele care o ajută pe Elle “The Body” Macpherson să arate cu 20 de ani mai tânără

„Ador pâinea vegană făcută în casă, acoperită cu avocado, varză și roșii din gradina mea. Uneori o completez cu chimen dulce și unt de migdale”, a declarat ea.

Cat despre restul meselor, acestea constau în multe legume, pește, ouă, brânză, paste vegetale, semințe de in și shake de ciocolată cu proteine din plante.

Din când în când, Elle își poate permite câte un mic "derapaj" de la regimul pe care îl urmează cu o rigurozitate aproape milităreasca. Printre slăbiciunile cărora le mai cedează uneori se numără pavlova - prăjitura savuroasă cu bezea, frișcă și fructe - o felie de pâine cu unt de arahide, o ciocolată neagră sau o înghețată. De asemenea, modelul bea 2-3 litri de apă pe zi și doarme minim 7 ore pe noapte.

Etichete: machiaj , model , elle macpherson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri