Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Divertisment

Emily Ratajkowski, apariție senzuală pe Instagram. Fanii, în extaz: ”Arăți atât de bine!”

Emily Ratajkowski este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala trupul perfect ori de câte ori are ocazia.

Supermodelul american se mândrește cu o siluetă de invidiat, motiv pentru care profită de orice ocazie pentru a-și incita fanii de pe rețelele sociale.

Emily Ratajkowski, în costum de baie. Fotomodelul a fost surprins alături de soțul ei

De curând, însă, Emily Ratajkovski a pozat fără sutien și a publicat imaginea pe Instagram. Evident, supermodelul nu a arătat tot, întrucât a ales să-și acopere sânii cu mâinile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Chiar și așa, imaginea sexy a atras aproape un milion de aprecieri, numeroase comentarii: ”Arăți atât de bine.”/”Ești foarte frumoasă!”, ”Ești irezistibilă”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

E unul din cele mai populare manechine. La ce trucuri de ingrijire apeleaza Emily Ratajkowski

Emily a ajuns celebră dupa ce a apărut în videoclipul Robin Thicke’s "Blurred Lines" și Maroon 5's "Love Somebody" și se bucură de un succes răsunător și în mediul online, fiind urmarită de peste 26 de milioane de fani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri