The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals
Divertisment

Pete Davidson, la Met Gala 2021. Getty Images

Emily Ratajkowski explică de ce femeile de la Hollywood îl iubesc pe Pete Davidson. Starul SNL, listă impresionantă de iubite celebre

Numele lui Pete Davidson, comediant, actor și model, a fost asociat romantic în ultima vreme cu numeroase actrițe și artiste de la Hollywood. Deși pentru mulți este un mister cum Davidson reușește să cucerească unele dintre cele mai dorite vedete din lumea entertainmentului, Emily Ratajkowski a explicat motivele pentru care starul SNL are o listă impresionantă de cuceriri.

Emily Ratajkowski știe de ce Pete Davidson este unul dintre cei mai vânați burlaci de la Hollywood. Invitată la emisiunea „Late Night with Seth Meyers”, aceasta a detaliat de ce femeile se îndrăgostesc atât de ușor de Pete. 

Celebrul model crede că nu este niciun secret de ce atât de multe femei frumoase și cunoscute au ales să iasă cu comediantul de la Saturday Night Live. Emily a declarat că Davidson are foarte multe de oferit.

Întrebată de Meyers cum ar descrie experiența de a lucra cu Pete, pentru o campanie recentă, Ratajkowski a dezvăluit: „A fost destul de dur cu el însuși. Eu cred că e un tip grozav. Este un profesionist. În primul rând, asta ar trebui să știe lumea despre Pete”. Emily a adăugat că Davidson ar putea avea cu siguranță un viitor strălucit în modeling, deoarece: „Are înălțimea potrivită. Și, evident, femeile îl găsesc foarte atrăgător.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cred că bărbații sunt răutăcioși când vine vorba de el și gândesc ‘Wow, ce are tipul în plus și noi nu?’ Iar eu vă transmit că e absolut fermecător. De asemenea, e vulnerabil. E foarte plăcut. Mâinile cu unghiile lui lăcuite, ceva superb. În plus, arată bine! Și dacă toate acestea nu ar fi de ajuns, are și o relație bună cu mama lui. Femeilor le place asta. Un așa bărbat e greu de găsit”.

Pete Davidson și Kim Kardashian tocmai ce și-au confirmat relația, după ce au fost surprinși în public. 

Pe lista de cuceriri a lui Davidson se află nume ca Ariana Grande, Carly Aquilino, Cazzie David, Kate Beckinsale, Margaret Qualley, fiica lui Andie MacDowell, Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford și, Phoebe Dynevor, vedeta din „Bridgerton”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri