emily ratajkowski 1
Divertisment

Emily Ratajkowski / Foto: Instagram

Emily Ratajkowski își etalează burtica de gravidă în cea mai sexy rochie. Cum au surprins-o paparazzii

Emily Ratajkowski este cea mai sexy graviduta a momentului. Aflată în al doilea trimestru de sarcină, dacă e să ne luăm după mărimea burticii, Emily își etalează cu mândrie noua siluetă.

Vedeta a fost surprinsă de paparazzi la o piață de flori, alături de o prietenă. În ciuda cifrelor alarmante de cazuri de coronavirus, Emily a fost fotografiată de paparazzi și cu masca jos.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Îmbrăcată într-o rochie mini albastru deschis, mulată, Emily și-a etalat cu mândrie burtica printre florile din piață. Aceasta și-a ales un buchet superb cu care a plecat acasă.

Când și-a anunțat sarcina, Emily a pozat pentru Vogue într-o rochie tip furou și a scris un eseu despre această nouă experiență.“După ce eu și soțul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima întrebare după “Felicitări” este aproape mereu: “Și ce vreți să fie?” Ne place să le răspundem că nu vom ști sexul copilului nostru până la 18 ani, când ne va spune el”, a scris Emily Ratajkowski în Vogue.

Vedeta a ținut sarcina secretă până când a apărut pe coperta Vogue. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri