Divertisment

Emily Ratajkowski, Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski, plină de senzualitate într-un top transparent. Cum arată ținuta care nu lasă loc imaginației

După ce a șocat o lume întreagă cu modul în care a arătat corpul ei imediat după naștere, Emily Ratajkowski continuă să-și etaleze formele voluptoase în cele mai incendiare ipostaze.

La trei luni după ce a dat naștere primului copil, modelul, în vârstă de 30 de ani, impresionează cu silueta fizică de invidiat într-o ținută care nu lasă prea mult loc imaginației. Conștientă de atuurile sale, Emily a pozat acoperită în partea de sus doar de un top transparent, cu imprimeu floral și o pereche de bikini în partea de jos. În ceea ce privește machiajul, frumoasa șatenă, care a fost adesea comparată cu Kendall Jenner, a optat pentru un machiaj smokey, în nuanțe de nude, care i-a evidențiat buzele pline și nuanța căpruie a ochilor.

Emily Ratajkowski (4)

Citește și: Când sacoul e mai lung decât pantalonii, toate privirile sunt furate de picioarele perfecte ale Alessandrei Ambrosio

De asemenea, Ratajkowski a pozat și într-o poziție mai senzuală, întinsă pe jos, de data aceasta îmbrăcată într-un furou cu același imprimeu floral.

Emily Ratajkowski (3)

Fotografiile cu pricina, publicate pe rețelele sociale, fac parte din ședința foto de promovare a brand-ului personal de bikini și lenjerie intimă a modelului, numit "Inamorata". Deși are o întreagă echipă de modele care pozează pentru costumele de baie deosebite, Ratajkowski nu se mulțumește doar cu rolul de CEO, aceasta alegând să fie chiar ea fotomodelul pentru propriile creații. Acest lucru este de așteptat având în vedere vedeta a strâns doar pe Instagram o comunitate de peste 27 milioane de fani, care o urmăresc în mare parte pentru modul în care arată.

Emily Ratajkowski (2)

Citește și: Ce a determinat-o pe Kylie Jenner să-și mărească buzele. A făcut primele intervenții la doar 17 ani

Emily Ratajkowski este mama unui băiețel

Emily Ratajkowski Holds Baby Sylvester Apollo Bear In New York City

Emily Ratajkowski a născut în 8 martie 2021 un băiețel pe nume Sylvester, iar la scurt timp a uimit internetul prin felul formidabil în care arată. Nu s-a sfiit să se arate în rochii mini și mulate, ba chiar și în costum de baie, la doar câteva săptămâni de când a devenit mamă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri