eva mendes
Divertisment

E una dintre cele mai sexy actrițe, dar frumusețea ei nu e sută la sută naturală. Eva Mendes recunoaște ce și-a făcut operații estetice

Eva Mendes abordează subiectul operațiilor estetice, ca urmare a unui articol de știri în care este acuzată  neagă apelarea la intervenții de înfrumusețate.

Actrița, în vârstă de 46 de ani, a abordat acest subiect pe rețelele de socializare pentru a "clarifica” câteva lucruri, după ce răspunsul ei la un comentariu lăsat de fani a dus la o știre care pretindea că „a negat acuzațiile de chirurgie plastică”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Nu am negat niciodată intervențiile estetice. Tot ce am făcut a fost răspund la un comentariu legat de social media. Nu nega niciodată aceste lucruri. Sunt complet pro intervenții estetice", a scris ea pe Instagram.

Citeşte şi: Motivul pentru care Eva Mendes a dispărut de pe rețelele de socializare. „I-am cerut scuze fiicei mele”

Comentariul cu pricina constă într-o remarcă răutăcioasă a unui fan, care o întreabă de ce a lipsit atât de mult de pe social media și dacă această absență se datorează intervențiilor estetice nereușite, de care nu este mulțumită.

Deși comentariul a fost unul răutăcios, Eva Mendes a răspuns într-o manieră politicoasă, zicând absența ei se datorează dorinței de a petrece mai mult timp cu familia.

"Nu sunt sigură de ce îți răspund, dar iată-mă. Postez mai puțin pentru că vreau să fiu prezentă pentru familia mea. Micuții mei au nevoie de mine și postările pe social media necesită prea mult timp. În ceea ce privește intervențiile estetice, vor face asta ori de câte ori îmi place.”

Citeşte şi: Megan Fox, purtată pe brațe în fața paparazzilor de Machine Gun Kelly. Imaginile care dovedesc cât de îndrăgostiți sunt

Nu este pentru prima oara când Eva Mendes vorbește deschis despre intervențiile estetice. Aceasta a publicat anul trecut o fotografie pe Instagram, din timpul unei intervenții de lifting cu fire de supsensie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri