eva herzigova cannes
Divertisment

Eva Herzigova, apariție de neratat la Cannes 2021 / Foto: Profimedia

Eva Herzigova, siluetă perfectă la 48 de ani. Modelul a făcut furori într-o rochie sacou roșie, scurtă, la Săptămâna Modei de la Paris

Vedete din toate colțurile lumii au fost prezente la Săptămâna Modei de la Paris și s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase. Printre acestea s-a numărat și modelul Eva Herzigova.

În vârstă de 48 de ani, Eva Herzigova, celebrul model ceh, a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris. Prezentă la show-ul Yves Saint Laurent, ea a ales să poarte doar o rochie sacou scurtă, roșie, pe care a asortat-o cu niște pantofi cu tocuri înalte și cu o geantă plic. De asemenea, ținuta ei a fost completată de niște bijuterii supradimensionate, o brățară și un colier, iar părul și l-a lăsat liber.

Eva Herzigova, electrizantă într-o rochie scurtă

Citește și: “Cea mai frumoasă fată din lume” a pozat în costum de baie. Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Eva Herzigova a fost, de asemenea, prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, unde a defilat pentru Bluemarine. Aceea a fost prima apariție a modelului după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19 în decembrie 2020 și s-a luptat cu simptomele neplăcute luni de zile.

În luna ianuarie a anului trecut, ea mărturisea că ”devine mai puternică pe zi ce trece” și, mai mult de atât, a fost internată într-un centru medical din Elveția, unde a primit îngrijiri medicale pentru a se recupera.

Citește și: Eva Herzigova, ca pe podiumul de modă la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul de 48 de ani are trei copii și o siluetă de puștoaică

Eva Herzigova are trei copii

Eva Herzigova a fost măritată cu toboșarul lui Bon Jovi, Tico Torres, între 1996 și 1998. Cu actualul logodnic, afaceristul Gregorio Marsiaj, are trei băieți, și o relație de aproape 20 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri