Divertisment

Exista sau nu o femeie care l-a cucerit? Adevarul despre viata amoroasa a lui Brad Pitt

Brad Pitt nu a mai avut nicio relatie serioasa de cand s-a despartit de Angelina Jolie, in 2016. Starul a fost surprins cu o multime de femei in ultimii ani, dar ele i-ar fi doar prietene, potrivit unei surse citate de TMZ.

Brad Pitt a fost vazut recent alaturi de Alia Shawkat. Nu a fost prima data cand starul a iesit cu ea in oras, ceea ce i-a facut pe jurnalisti si admiratori sa se intrebe daca intre ei exista ceva mai mult decat o prietenie.

In ultimii ani, Pitt a fost vazut cu o multime de femei, inclusiv fosta sotie Jennifer Aniston, fata de care a afisat un comportament aparoape tandru la premiile SAG.

De asemenea, a fost fotografiat alaturi de Charlize Theron, Tiffany Haddish, Renee Zellweger, Elizabeth Banks, Regina King si Margaret Qualley. Dupa divortul de Angelina Jolie, multi au spus ca ar fi avut o legatura amoroasa cu sosia ei, actrita Ella Purnell, dar si cu Neri Oxman, profesoara la Massachusetts Institute of Technology.

Brad nu a comentat niciodata pe baza acestor speculatii, iar reprezentantii lui au refuzat sa confirme sau infirme zvonurile care au circulat in presa.

"Nu simte nevoia sa fie intr-o relatie sau sa iasa la intalniri - are alte prioritati acum", ar fi declarat un prieten apropiat pentru TMZ.

Se pare ca Pitt a petrecut mai mult timp cu cinci dintre cei sase copii ai sai, mai ales in ultimele doua luni, cand Shiloh si Zahara, fiicele sale, au fost supuse unor interventii chirurgicale.

Potrivit TMZ, castigatorul de Oscar este foarte concentrat pe sobrietatea sa, astfel incat sta departe de petreceri sau evenimente mondene. In plus, in calitate de producator, lucreaza la o serie de filme si seriale care se vor lansa in curand.

"Printre toate acestea, nu e dispus sa-si faca timp si pentru viata amoroasa", a incheiat sursa citata de TMZ.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri