Neha Kapur 3
Divertisment

Neha Kapur s-a nascut in New Delphi, la data de 31 martie 1984. S-a nascut in la data de 31 martie 1984, in India, unde a si crescut. Este o dansatoare profesionista, avand o formare de 8 ani in dansul Kathak si alti patru in Bharatanatyam.

Fa cunostinta cu Neha Kapur, sotia actorului Kunal Nayyar. E fosta Miss India si dansatoare profesionista

Kunal Nayyar este un actor indian nascut in Londra si crescut in New Delhi, India. Este cunoscut pentru rolul sau din serialul de comedie "The Big Bang Theory", unde l-a interpretat pe tocilarul Rajesh Koothrappali.

Actorul este casatorit cu una dintre cele mai frumoase femei: fosta Miss India, Neha Kapur. Mai multe despre partenera lui Kunal, aflati in urmatoarele randuri:

  • Neha Kapur s-a nascut in New Delphi, la data de 31 martie 1984. Este o dansatoare profesionista, avand o formare de 8 ani in dansul Kathak si alti patru in Bharatanatyam.
  • A absolvit cursurile de Design al Academiei Pearl din India. Mai tarziu, a creat o linie de imbracaminte.

    In adolescenta era foarte rusinoasa

  • Kapur este de o frumusete aparte, inalta si cu o piele perfecta. Poate parea de necrezut, dar in adolescenta nu era populara, ba din contra.

"Eram introvertita la scoala. Cea mai mare parte a timpului o petreceam in biblioteca sau in sala de pictura", a spus ea intr-un interviu acordat Wearabout, conform The List.


Este indragita in tara sa de origine

  • Frumoasa indianca este un model celebru in tara sa, iar in 2006 a participat la Miss.
  • Desi s-a mutat in California pentru a fi cu sotul ei, continua sa fie foarte indragita in orasul ei natal, Delhi.

 S-au cunoscut intr-un bar

  • Bruneta, fosta Miss India si model cunoscut in tara sa, l-a cucerit pe doctorul Raj inca de la prima intalnire. Se intampla la o petrecere, in 2008.

"A fost dragoste la prima vedere. Cand am vazut-o mi-am zis: Arata atat de bine. Ca sa fiu sincer, mi-am dorit sa ies cu ea", spunea actorul intr-un interviu pentru Vogue India.

  • Trei ani mai tarziu au devenit sot si sotie. Mandru de femeia pe care o are alaturi, Nayyar apare intotdeauna insotit de Neha la toate evenimentele mondene.

    Ce mancaruri prefera 
  • Felul preferat de mancare al lui Kapur este sushi.

"Sushi pentru micul dejun, sushi pentru pranz si sushi pentru cina. Daca ar fi dupa mine as sfarsi in fiecare zi mancand sushi", a spus ea pentru The New Potato.

  • Desigur, ea mananca mai mult decat sushi. La micul dejun consuma un iaurt, granola si salata de arugula.
Etichete: kunal nayyar , neha kapur

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri