Cât de frumoasă este fiica Corinei Dănilă
Divertisment

Cât de frumoasă este fiica Corinei Dănilă / Instagram

Fiica actriței Corina Dănilă a împlinit 18 ani. Cât de frumoasă este Rianna

Corina Dănilă este discretă când vine vorba despre viața ei de familie, însă de curând, când fiica ei a împlinit 18 ani, aceasta a făcut publică o fotografie inedită.

Rianna, fiica actriței Corina Dănilă, a împlinit 18 ani, iar mama ei a făcut publică o imagine inedită, în care apare alături de aceasta.

Astfel, fanii au putut să observe că adolescenta este foarte frumoasă și chiar seamănă cu mama ei.

”La mulți ani, Rianna mea, la împlinirea vârstei de 18 ani. Înțelepciunea ta își numără anii. Frumusețea ta este profundă, inima ta este suficient de mare pentru a iubi întreaga lume, simțul umorului este imens. Să cauți mereu binele în tine și în ceilalți. Rămâi bună, puternică și amuzantă. Fie ca toate binecuvântările și bunătatea pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna. Te iubesc până la lună și înapoi!", a fost mesajul Corinei Dănilă.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginea inedită a stârnit mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea fanilor. Ba mai mult, chiar și Andreea Esca a reacționat în dreptul imaginii: ”Să-ți trăiască și să aibă noroc.”, a fost mesajul ei.

”La mulți ani binecuvântați.”, ”Sunteți frumoase!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Corina Dănilă are o relație specială cu fiica ei

În urmă cu mai bine de doi ani, actriță dezvăluia faptul că relația pe care o are cu Rianna este una extrem de specială.

”E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe”, spunea Corina Dănilă despre fiica sa, pe care o are din căsnicia cu pilotul Norris Măgeanu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri