Kate Hudson
Divertisment

Kate Hudson / Foto: Profimedia

Fiica lui Goldie Hawn, despre faptul că s-a aruncat într-un mariaj la 21 de ani. Kate Hudson nu regretă nimic: "Nu a fost o greșeală"

Invitată la popularul podcast "Call Her Daddy", Kate Hudson, care recent și-a început cariera în muzică, a făcut câteva declarații despre viața ei privată. Fiica spumoasei Goldie Hawn are trei copii cu trei bărbați diferiți și s-a măritat prima oară la 21 de ani.

Chris Robinson a fost primul ei soț și prima dragoste. În decembrie 2000, pe când avea 21 de ani, îi jura credință veșnică, numai că veșnicia nu a ținut. 

Citește și: Kate Hudson, despre cum își crește cei trei copii cu trei bărbați diferiți: Nu e ceva tradițional, dar am creat o legătură puternică

"Nu am pus asta (ideea de a se căsătorit-n.r.) la îndoială nicio secundă. Eram atât de conectați. Chris m-a învățat atât de multe despre dragoste și conexiune. A fost o relație minunat de pasională", a spus actrița de 45 de ani despre mariajul cu rockerul cu 12 ani mai mare. Cei doi au și devenit părinții unui băiat pe nume Ryder, în ianuarie 2004, dar trei ani mai târziu au decis să se despartă.

kate hudson si chris robinson
Kate Hudson și primul ei soț, Chris Robinson / Foto: Profimedia

Citește și: Kate Hudson și fiica ei, la piață în pijamale. Relaxată, actrița arată că a moștenit pofta de viață a celebrei ei mame, Goldie Hawn

În ciuda divorțului, Hudson a spus că mariajul "nu a fost o greșeală". E a apărat și dinamica specială din familia ei. În afară de fiul cel mare, Kate mai are un băiat de 12 ani cu fostul ei iubit, Matt Bellamy, și o fetiță de cinci ani cu actualul logodnic, Danny Fujikawa. "Cred că poate exista o unitate și altfel decât un concept foarte religios de relație femeie-bărbat", a spus ea despre dinamica deloc tradițională. "Doar pentru că nu ești cu cineva nu înseamnă că nu poți crea o experiență frumoasă. Nu știu cum am reușit să facem asta, dar pur și simplu se întâmplă. Noi toți o facem", a mai spus blonda despre cum reușește să țină laolaltă o familie cu trei copii care au tați diferiți. Prin prisma copiilor, Kate și foștii ei parteneri au rămas apropiați și se consideră o familie modernă.

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri