Ioana Țiriac
Divertisment

Ioana Țiriac / Foto: Instagram

Fiica lui Ion Țiriac și-a arătat silueta perfectă într-o rochie extrem de decupată, dar și în costum de baie. "Zile magice" și relaxare

Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac, nu postează des pe Instagram, dar atunci când o face, apare mereu ca scoasă din cutie, în diverse colțuri ale lumii. 

Ioana Natalia Țiriac este mezina familiei, fiind cea mai mică dintre cei copii ai fostului jucător de tenis. Tânăra de 26 de ani trăiește o viață de prințesă, dar demonstrează că nu este numai frumoasă și fiică de miliardar, ci și deșteaptă. Aceasta s-a mutat în Miami pentru a studia, acolo unde a absolvit, în 2022, facultatea.

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac, comparată cu Megan Fox grație celei mai noi poze postate pe Instagram. Ioana, din ce în ce mai spectaculoasă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ioana lucrează din greu și la imaginea ei, iar în ultimii ani a trecut prin câteva transformări, fiind acum versiunea pe care și-o dorea. Cele mai noi poze postate pe Instagram o arată într-o rochie albă, extrem de decupată, într-un cadru superb, la apus, pentru ca în următoarele imagini să apară și în costum de baie, distrându-se cu prietenele ei. "Zile magice", a scris bruneta în dreptul caruselului cu instantanee.

Ioana Țiriac
Ioana Țiriac / Foto: Instagram

Cu o siluetă ca trasă prin inel, fiica lui Ion Țiriac face furori pe oriunde apare. Deși aparițiile la evenimente sunt foarte rare, pe Instagram se mai expune. Nu oricum, ci în ipostaze pline de senzualitate. Și nu e de mirare că numărul admiratorilor crește pe zi ce trece. Pe rețeaua socială, aceasta a reușit să strângă peste 31.000 de oameni.

Ioana Natalia este fiica lui Ion Țiriac cu jurnalista egipteană Sophia Ayad

Unica fiică a lui Țiriac are o mamă superbă, jurnalista egipteană Sophia Ayad, de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături. Interesată de modă și de felul în care se prezintă în lume, Ioana este mereu aranjată, indiferent că este vorba despre vacanțele în paradisuri exotice sau de o simplă ieșire cu prietenele.

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac, o prezență de neratat pe plaja din Miami. Cum a pozat Ioana într-un costum de baie multicolor

Discret cu viața personală, Ion Țiriac a vorbit rareori despre copiii lui, Ion Alexandru, Karim și Ioana. Despre unica lui fiică, miliardarul spunea în 2018: „Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui”.

Etichete: ioana tiriac

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri