Grace Gummer și Mark Ronson
Divertisment

Grace Gummer și Mark Ronson, Foto: Profimedia

Fiica lui Meryl Streep s-a casatorit. Grace Gummer și Mark Ronson și-au spus "Da" după doar un an de relație

Fiica lui Meryl Streep, Grace Gummer, și iubitul ei muzician, Mark Ronson, și-au spus "Da" după doar un an de relație. Vestea a fost anunțată chiar de partenerul actriței, cu ocazia aniversării a 46 de ani.

Nunta neașteptată a celor doi a avut loc la doar trei luni de la anunțarea logodnei. Aflați amândoi la a doua căsătorie, Grace Gummer și Mark Ronson au avut parte de o ceremonie intimă, singura fotografie din cadrul acesteia fiind publicată de muzican pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Salma Hayek, adevărul despre fotografiile în costume de baie pe care le postează pe Instagram: ”Sunt făcute într-o singură vacanță!”

Într-o postare realizată cu ocazia aniversării a 46 de ani, producătorul muzical a făcut publică o imagine alb-negru în care apare îmbrăcat la costum alături de Grace Gummer, ce poartă o rochie de mireasă simplă. Dacă imaginea nu este îndeajuns pentru a anunța nunta celor doi, mesajul scris de Ronson dezvăluie cu sigurantă marea veste:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Pentru adevărata mea iubire ... din nicăieri, ai făcut din vârsta de 45 ani cel mai grozav an din viața mea. Și sunt sigur că mi-au luat 45 de ani să devin omul demn de dragostea ta. Sper să petrec fiecare dintre aceste zile de naștere lângă tine până la ultima mea zi. Și dincolo. Al tău pentru totdeauna (și da, ne-am căsătorit)."

Primele imagini cu Grace Gummer și Mark Ronson în calitate de cuplu au apărut în septembrie, 2020, la scurt timp după ce muzicianul s-a despărțit de Genevieve Gaunt, și la câteva luni de când actrița a divorțat de Tay Strathairn, după doar 42 de zile de mariaj. Mark Ronson a mai fost căsătorit cu franțuzoaica Josephine de La Baume, de care s-a despărțit în 2017.

Citește și: Linda Evans, starul din ”Dinastia”, superbă la 78 de ani. Imaginea făcută publică după ce a promis că va renunța la ”bisturiu”

Imediat după această veste au urmat zvonurile legate de o logodnă secretă, în mai, anul acesta, când actrița a fost fotografiată cu un inel cu diamant la inelarul mâinii stângi. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri