grace-gummer-meryl-streep
Divertisment

Grace Gummer este fiica celebrei Meryl Streep. / Foto: Profimedia

Fiica lui Meryl Streep se iubește cu un muzician de top. Grace Gummer are deja planuri mari, la un an de când a divorțat

Sunt împreună din 2020 și deja au planuri mari! Este vorba despre actrița Grace Gummer, fiica lui Meryl Streep, și muzicianul Mark Ronson. Cei doi au fost suprinși în Londra, într-o postură de îndrăgostiți, dar ceea ce a atras atenția a fost diamantul purtat de vedeta de 35 de ani pe inelarul mâinii stângi.

Imediat au apărut zvonurile unei logodne secrete între Mark Ronson și Grace Gummer, pe care paparazzi i-au pozat pentru prima dată împreună în septembrie 2020, la scurt timp după ce muzicianul s-a despărțit de Genevieve Gaunt, și la câteva luni de când actrița a divorțat de Tay Strathairn, după doar 42 de zile de mariaj. Mark Ronson a mai fost căsătorit cu franțuzoaica Josephine de La Baume, de care s-a despărțit în 2017.

Citește și: Familii celebre care par trase la indigo. Cat de bine seamana copiii vedetelor cu mamele si tatii lor

mark ronson si grace gummer
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

În martie 2021, o sursă din apropierea noului cuplu a povestit pentru The Sun că celebra Meryl Streep și Don Gummer l-au cunoscut deja pe iubitul fiicei lor: "Pare că îl plac, ceea ce e un semn bun. Să încerci să o cucerești pe Meryl Streep poate fi descurajator pentru orice bărbat".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

grace gummer

"Perioada de lockdown a fost mai dificilă, mai ales pentru că el a fost în Marea Britanie, dar încearcă să facă lucrurile să meargă", a mai adăugat aceeași sursă despre evoluția relației dintre producătorul muzical de 45 de ani și actrița de 35.

Citește și: Fiica lui Meryl Streep calcă pe urmele mamei sale. Cum impresionează Mamie Gummer în “The Collection”

Mark Ronson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri