sasha si malia obama
Divertisment

Sasha și Malia Obama / Foto: Profimedia

Fiicele lui Barack Obama au petrecut cu Drake până la 4 dimineața. Malia s-a ferit de paparazzi, Sasha, mai îndrăzneață

Malia și Sasha, fiicele fostului președinte Barack Obama și ale lui Michelle Obama, nu mai sunt puștoaicele care au trăit la Casa Albă pe timpul celor două mandate ale tatălui lor. Acum au parte de mai multă libertate, sunt trecute de 20 de ani, așa că gustă din plăcerile tinereții. Cu cap, însă, căci scandalurile nu s-au prins de ele.

Serile trecute, Malia, în vârstă de 25 de ani, și Sasha, de 22, au fost pozate de paparazzi la o petrecere dată de rapperul Drake, în West Hollywood, California. Cochete, moderne, cu ținute tinerești, fetele Obama nu au scăpat de fotografi.

Malia Obama
Malia Obama a încercat să se ferească de paparazzi. / Foto: Profimedia

Citește și: Malia Obama, o împătimită a sportului. Fiica cea mare a lui Barack Obama, în colanți și bustieră, pe străzile din Los Angeles

Mezina a purtat pantaloni largi și un top scurt tip corset, care i-a lăsat la vedere cercelul din buric și a accesorizat masiv cu bijuterii aurii, în timp ce sora ei a ales pantaloni lungi cu imprimeu și un top cu șireturi. A ieșit în evidență și grație felului în care și-a coafat părul lung, într-o mulțime de codițe împletite.

sasha obama
Sasha Obama a fost mai relaxată în prezența fotografilor. / Foto: Profimedia

Sasha a absolvit anul acesta Sociologia la Universitatea din Carolina de Sud, în timp ce Malia a început să lucreze ca scenaristă, după ce a terminat studiile la Harvard.

Surorile au fost însoțite de alte două prietene la petrecerea unde au stat până la patru dimineața. Malia și-a acoperit fața mai tot timpul din calea paparazzilor, în timp ce Sasha a defilat prin fața lor ca și cum nici nu ar fi existat. 

Citește și: Michelle și Barack Obama, îndrăgostiți și după 30 de ani de căsnicie. Fostul președinte, declarație superbă: “Am câștigat la loterie”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri