2016 Billboard Music Awards - Show
Divertisment

Celine Dion. Getty Images

Fiul cel mare al lui Celine Dion a împlinit 21 de ani. „Îți mulțumim pentru darul de a-ți deveni părinți”. Cum arată Rene-Charles

Momente emoționante pentru Celine Dion. Fiul ei cel mare, Rene-Charles, a împlinit 21 de ani. Artista canadiană i-a dedicat acestuia câteva rânduri pe contul ei de Instagram, alături de o imagine specială.

Cântăreața în vârstă de 53 de ani l-a născut pe Rene-Charles pe 25 ianuarie 2001, în Palm Beach, Florida. Acesta este primul său copil cu Rene Angelil, soțul ei care a murit în 2016.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Autoarea hitului My Heart Will Go On a postat pe rețeaua de socializare o imagine de acum 21 de ani, în care își ținea în brațe nou-născutul, iar alături de ei se afla și Angelli. 

„René-Charles, 21 de ani de visuri au trecut deja. Ți-am dat viață…Îți mulțumim foarte mult că ne-ai oferit minunatul dar de a-ți deveni părinți”, a scris Dion. „Din acea zi, înfloresc în timp ce te privesc cum crești. Inteligența, generozitatea, curajul și marea ta sensibilitate nu încetează să mă emoționeze”, a adăugat ea.

„Continuă să explorezi, și mai presus de toate, ascultă-ți inima știind că ești mereu purtat de iubirea noastră, pentru ca acum propriile tale visuri să se împlinească”, a continuat cântăreața. „La mulți ani René-Charles! Distrează-te dragul nostru... Te adorăm! T.V.E.C. - Tata, mama, Nelson și Eddy”, a concluzionat Celine.

Ziua fiului ei vine la doar câteva săptămâni după ce artista și-a anulat turneul din America de Nord din cauza unor probleme de sănătate.  

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri