Cannes Plaire, Aimer et Courir Vite Premiere AM
Divertisment

Fosta cea mai frumoasa fetita din lume, aparitie cuceritoare in Paris. Cum arata Thylane Blondeau la 18 ani

A cucerit lumea modei pe cand avea doar 4 ani, iar de atunci a ramas in atentia agentiilor de moda si a creatorilor de renume. La prezentarea noii colectii Miu Miu, Thylane Blondeau a impresionat inca o data.

Imbracata intr-o camasa supradimensionata din denim si ciorapi pana la glezne asortati la incaltaminte sport, Thylane a atras atat atentia fotografilor de pe strazile din Paris, cat si a celor de la prezentarea de moda.

La 4 ani, cand de-abia incepuse sa vorbeasca bine, Thylane defila pe podium pentru designerul francez Jean-Paul Gaultier. Mai tarziu, cand avea doar 10 ani, fetita a aparut pe coperta Vogue, intr-un pictorial care a starnit o multime de controverse.

Celebra revista a fost acuzata de sexualizarea unui copil inocent, dupa ce Thylane a aparut machiata si purtand haine provocatoare.

O vreme, nimeni nu a mai stiut de ea, insa la 16 ani a reaparut timid in lumea showbizului. Ea fost admirata pe covorul rosu de la Cannes, a pasit pe cateva podiumuri internationale si a ajuns pe lista Celor mai frumoase 100 de chipuri in 2018.

Adolescenta este foarte apreciata pe retelele de socializare. Are peste 3,4 milioane de fani pe Instagram si a devenit ambasadorea uneia dintre cele mai cunoscute firme de produse cosmetice si ingrijire personala din lume.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Desi multi au crezut ca notorietatea capatata in copilarie ii va afecta personalitatea, Blondeau este o prezenta discreta si nu iese in evidenta decat prin munca depusa in lumea modei.

Foto: Hepta, Getty & Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri